2777
2789

بله 

موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه توش یه برنامه نصبی باشه یا یه batch فایل که طوری نوشته شده باشه که به محض ارتباط با لب تاپ شروع به Run شدن کنه و اطلاعات رو هک کنه 

اما نیاز به یه برنامه نویس خبره هم داره 

اتفاقی افتاده؟! 

توضیخ بده شاید بتونم کمکت کنم

بهار که بیاد تو هم با اولین شکوفه های بهاری میای🤰
ممکنه توش یه برنامه نصبی باشه یا یه batch فایل که طوری نوشته شده باشه که به محض ارتباط با لب تاپ شرو ...

پیچیده میشه توضیحش ولی میگم😅 دوستم ازم خواسته با لپتاپم اطلاعاتشو از رو فلش یه نفر که  اصلا رابطه خوبی نداریم باهم و منتظر فرصتی برای ضربه زدنه، بردارم. الان من خیلی میترسم اون ادم رو فلشش هکی چیزی باشه😐😑