2777
2789
پیچیده میشه توضیحش ولی میگم😅 دوستم ازم خواسته با لپتاپم اطلاعاتشو از رو فلش یه نفر که  اصلا را ...

😆😆

چه ماجرای پلیسی و پیچیده ای 

قبل از برداشتن اطلاعات از فلش و باز کردن فلش با ویروس یاب سیستم اسکنش کنید بعدا اطلاعات رو بردارید 

اون شخص مورد ضربه واقع شده ادم خبره ای در این زمینه هست؟ اصلا اینکاره هست ؟ یا نه تو باغ نیست؟! 

بهار که بیاد تو هم با اولین شکوفه های بهاری میای🤰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی چجوری باید متوجه بشم عزیزم؟

نه والا گلم بهتره ببری به این مغازه های تعمیرات کامپیوتر نشون بدی. ولی معمولا وقتی گوشی یا لپ تاپ هک میشه برنامه ها کند عمل میکنن یا خود به خود پاک میشن یا مثلا خود به خود خاموش روشن میشه. یه جورایی غیر عادی میشه دیگه😘

شما میدونی چجوری میشه فهمید  برنامه هک رو فلش هست یا نه؟  

نه نمیدونم 

ولی از کسی که تو حراست یکی از پالایشگاه های مهم کار میکنه شنیدم امکانش هست که اطلاعات بردارن به راحتی 

😆😆 چه ماجرای پلیسی و پیچیده ای  قبل از برداشتن اطلاعات از فلش و باز کردن فلش با ویروس ...

میبینی تو رو خدا؟؟ 😄😄 مورد ضربه واقع شده من خواهم دور از جون خواهر😅😂  به نظرم ای کیوش به این نمیرسه ولی از یه طرفم چون باعرض معذرت ادم کرم  دار و مریضیه گفتم احتیاط کنم😅😅 

میبینی تو رو خدا؟؟ 😄😄 مورد ضربه واقع شده من خواهم دور از جون خواهر😅😂  به نظرم ای کیوش به ای ...

اتفاقی نمیفته جان 

اینکارا مال ادمهای برنامه نویس حرفه ای هست 

شما قبل باز کردن فلش اونو ویروس اسکن کن 

که حداقل ویروسی نشی 

بهار که بیاد تو هم با اولین شکوفه های بهاری میای🤰