2777
2789
عالیه هرچی میخوایم لیست کنیم کارندیم به اینکه چطور و از کجا پولش میاد

اره

من یادمه چندسال پیش نوشته بودم از این لیست،بعضی هاشون چندماهه محقق شد اما بعصی هاشون۲سال طول کشید

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

مثلا زمان تعیین کنم زودتر میرسم گاهی زمان تعیین نمیکنم و با این قانون نهایتاتا۵ماه میرسیمرها کردن م ...

برای خودم این طور بود چند ماه قرعه کشی نوشته بودیم می خواستیم درآد همش دعا دعا این ماه اصلا یادمون رفت قرعه کشیه دراومد

یه موضوعی هست می خوام هر روز بهش فکر می کنم هر چند اتفاق نیفتاده به نظرت این قدر بهش فکر می کنم باعث نمیشه دور تر شه یا چه کار کنم زودتر بشه 

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خودم این طور بود چند ماه قرعه کشی نوشته بودیم می خواستیم درآد همش دعا دعا این ماه اصلا یادمون ر ...

معمولا میگن ول کنین رها کنید  همینطور که تجربه اش کردین یادتون که رفته بوده یهو رسیدین 

پس نچسب به خواسته ات ولی زمان بده بگو تا قبل عید میرسم یا باید برسم 

و فک کن رسیدی و حس خوشحالی داشته باش 

انگار دقیقا رسیدی چه حسیه ؟همون جور ذوق داشته باش

🤴👸.دلشاد هستم...

معمولا میگن ول کنین رها کنید همینطور که تجربه اش کردین یادتون که رفته بوده یهو رسیدین پس نچسب به خو ...

هی فکر کنم خوشحال باشم براش یا کلا بذارم کنار 

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

من🌹فقط حستو خوب کن تجسم کن داریچه جوری میرسی و ....فک نباید کنی چون ما درخواست میدیم راه رو نباید ت ...

من میخام شغل مورد علاقمو جذب کنم.بنظرت باید چیکار کنم

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
هی فکر کنم خوشحال باشم براش یا کلا بذارم کنار

پرونده اشو با خوشحالی ببند😅

مثلا چند روز فک کردی دیگه حس داشتنشم بگیر و دیگه ولش کن مطمنم باش که میرسی 

نه نچسبی دیگع بهش

🤴👸.دلشاد هستم...

پرونده اشو با خوشحالی ببند😅مثلا چند روز فک کردی دیگه حس داشتنشم بگیر و دیگه ولش کن مطمنم باش که میر ...

مرسی عزیزم 

کتابی چیزی خوندی یا دیدی راجع به این موضوع

تو موقعیت باید خودتو ببینی همون حس و حال تجسم خلاق میگن

من اخه در مورد هرچیزی خیالبافی میکنم به اون چیز نمیرسم

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم