مثلا زمان تعیین کنم زودتر میرسم گاهی زمان تعیین نمیکنم و با این قانون نهایتاتا۵ماه میرسیمرها کردن م ...
برای خودم این طور بود چند ماه قرعه کشی نوشته بودیم می خواستیم درآد همش دعا دعا این ماه اصلا یادمون رفت قرعه کشیه دراومد
یه موضوعی هست می خوام هر روز بهش فکر می کنم هر چند اتفاق نیفتاده به نظرت این قدر بهش فکر می کنم باعث نمیشه دور تر شه یا چه کار کنم زودتر بشه
اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
معمولا میگن ول کنین رها کنید همینطور که تجربه اش کردین یادتون که رفته بوده یهو رسیدین پس نچسب به خو ...
هی فکر کنم خوشحال باشم براش یا کلا بذارم کنار
اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین
پرونده اشو با خوشحالی ببند😅مثلا چند روز فک کردی دیگه حس داشتنشم بگیر و دیگه ولش کن مطمنم باش که میر ...
مرسی عزیزم
کتابی چیزی خوندی یا دیدی راجع به این موضوع