golparee مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 1600 عنوان پودر کلاژن خوردم حالم بده بیاین🤒🤒 198 بازدید | 18 پست چرا اینقدر بدمزه اس؟؟ شوهرم پودر کلاژن کلاژینو آبی داره منم کلاژن گلد سفارش دادم فکر کردم مزه اس بهتر باشه ولی افتضاحه به زور قورت دادم انگار سم به خوردم دادن با قرص جوشان خوردم😕حالا واقعا فایده داره؟ یا الکیه همشون خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم دیروز | 13:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الیزابت۸۱بنت عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 3867 بخوایم واقعیت بگیم واقعا چیز تاثیر گذاری نیست شاید در حد یک درصد اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی در واقع اخلاقی و رفتاری مستر دارسی م😌😂💙
golparee مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 1600 عزیزم چند گرفتی من پارسال زمستون گرفته بودم زورم میومد بخورم الان گفتم تا انقضاشون نرسیده بخورم تموم شن600 گرفته بودم خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
golparee مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 1600 یعنی با قرص جوشان ویتامین سی هم خوردی انقدر بد بود؟! آره😵😵شایدم من بدم میاد خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بتوچ عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 2634 من تازگیاپیش متخصص پوست رفتم ازش خواستم برام کلاژن بنویسه ننوشت گفت اصلاکلاژن خوردنی هیچ تاثیری نداره وبه روش مکانیکی یعنی لیزریاهمون جوانسازی واینهاسلولهای کلاژن سازپوست بایدتحریک بشن
فازمثبت۹۹ عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 6372 آره😵😵شایدم من بدم میاد وای منم تو یخچال دارم برنامه داشتم بخورم با قرص جوشان فکرمیکردم خوب بشه که☹️
golparee مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 1600 بخوایم واقعیت بگیم واقعا چیز تاثیر گذاری نیست شاید در حد یک درصد من یه مشکلی دارم یه خانم دکتری توی اینستا گفت کلاژن بدن کمه باید کلاژن بخورین براشعضلات رحمم ضعیفه خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
golparee مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 1600 وای منم تو یخچال دارم برنامه داشتم بخورم با قرص جوشان فکرمیکردم خوب بشه که☹️ تو بخور شاید دوس داشتیشوهر من که تفریحشه کلاژن بخوره با قرص جوشانولی من بدم میاد خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
golparee مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 1600 من تازگیاپیش متخصص پوست رفتم ازش خواستم برام کلاژن بنویسه ننوشت گفت اصلاکلاژن خوردنی هیچ تاثیری ندار ... عجبا خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
آيتكين_جان عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 638 بخوایم واقعیت بگیم واقعا چیز تاثیر گذاری نیست شاید در حد یک درصد نه منبع علمى نداره حرف شما
golparee مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 1600 با قرص جوشان چرا ؟ که طعمش خوب بشه خیر سرم خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم