سلام بچه ها .من خواب دیدم با خانواده و فامیل رفته بودیم جایی تفریح .بعد از کنار حصیر که پهن کرده کرده بودیم یه رود خونه داشت جاری میشد کم کم .من به بچه ها گفتم بیاید یکم یه طرف از رودخونه رو شن بریزیم که عرض رودخونه کم بشه و بتونیم ماهی بگیریم .خلاصه شرو کردیم شن ریخت .و کم کم آب اومد .منم شرو کردم گشتن ببینم ماهی اومد یا نه .بعد یدفه همینطور که تو آب بودم چند تا ماهی بزرگ پیدا کردم و رفتم با دست گرفتم .اوردم دادم به خواهرم که پاکشون کنه و ادویه بزنه بپزه .بعدم به خواهر زاده م گفتم بیا تا سبد برداریم بریم بیشتر ماهی بگیریم .خلاصه باهم رفتیم تو رودخونه ای که عمق کمی داشت و یه عالمه ماهیای رنگارنگ خیلی خوشگل گرفتم که انگار رو تنشون نقاشی شده بود و رنگای قشنگی داشتن .بعدم داشتیم برمیگشتیم که یهو دیدم یه چیزی مثل شاه میگو خیلی بزرگ کف رودخونه بود .اینقدر بزرگ بود که آب زورش نمیرسید جا به جاش کنه .خلاصه با کمک خواهر زادم گرفتمشو گذاشتمش تو یه سبد جدا و اومدیم بیرون .بعد چون شک داشتیم شاه میگو هست یا نه اومدیم به یه خانومی که اونجا آشپزخونه داشت نشون دادم گفتم به نظرت این شاه میگو هست یا نه.گفت اره چقدم بزرگه .وقتی دیدم انگار میخواد از دستم درش بیاره فوری برگشتیم پیش خانواده . ماهی و میگو ها رو دادم خواهرم که درست کنه و ادویه بزنه برا پختن .شکلای ماهی ها هم خیلی جالب بود .مثلا یکیشون شبیه یه جا مدادی کیفی بود که به جای زیپ دندون داشت .اونم گرفتم .بقیه هم شکل ماهی بودن و خیلی قشنگ و خیلی بزرگ و گوشتی بودن .