2777
2789

سلام به خانوماي گل و مهربون ني ني سايت 

امروز صبح آزمايش واسه بارداري دادم ساعت يك جوابش آماده ميشه واسم دعا كنين مثبت باشه و باردار باشم 🙏🙏٤ ماه پيش يه سقط داشتم خيلي دلم ني ني ميخواد دعا كنين واسم مثبت باشه

ايشالا بارداري عزيزم

موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله برامنم دعا کن باردارباشم اخه سه روز مونده به موعدم امشب درد شدیدی گرفتم گفتم الان پری میاد پهلوراستم و زیرشکمم سمت راست و کشاله رانم و لگنم شدید درد داشت الانم گاهی کمرو زیر شکمم درد داره هرلحظه میخاد بیاد پری 😔

خداجونمم  به امید ت هر چی به مصلحتمه برام پیش بیاد خودمو  میسپارم به تو ❤️
مبارک باشه عزیزم... واسه منم دعاکن 5ماهه منتظرم😕😕😕

هنوز چيزي معلوم نيس عزيزدلم تا يه ساعت ديگه همه چي مشخص ميشه. ايشالله كه به حق اين روزاي عزيز كه نزديك تولد امام رضاس خدا زود زود يه ني ني بذاره تو دلت🙏🙏