2777
2789
عنوان

تا يه ساعت ديگه جواب آزمايش بتام مشخص ميشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 32 پست
انشالله برامنم دعا کن باردارباشم اخه سه روز مونده به موعدم امشب درد شدیدی گرفتم گفتم الان پری میاد پ ...

حتما عزيزم ايشالله كه شما هم بارداري و ني ني تو دلته. منم همين علائما رو داشتم حتي هنوزم كه هنوزه خيلي درد پريودي دارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما عزيزم ايشالله كه شما هم بارداري و ني ني تو دلته. منم همين علائما رو داشتم حتي هنوزم كه هنوزه&nb ...

انشالله مال شما چند روز قبل موعد درد داشتین ؟و دردای من گاه گاهه یعنی یه لحظه اینقد درد دارم میگم‌الان میاد 

خداجونمم  به امید ت هر چی به مصلحتمه برام پیش بیاد خودمو  میسپارم به تو ❤️
انشالله مال شما چند روز قبل موعد درد داشتین ؟و دردای من گاه گاهه یعنی یه لحظه اینقد درد دارم میگم‌ال ...

من از يه دو سه روز قبل موعدم درد پريودي داشتم فقط اصلا درد سينه ندارم ايندفعه سري قبل كه حامله بودمو سقط شد درد شديد سينه داشتم ايندفعه اصلا. هنوزم درد پريودي دارم اما نه مرتب يهو تو يه ساعتايي مثه دل پيچه درد ميگيره و قطع ميشه بيشتر شبا دردش مياد سراغم روزا عاديم فقط ترشح زياد دارم خيلي ببخشيد

من از يه دو سه روز قبل موعدم درد پريودي داشتم فقط اصلا درد سينه ندارم ايندفعه سري قبل كه حامله بودمو ...

من درد سینه ندارم ماه قبل حامله م نبودم  درد شدید سینه داشتم و ترشحم ندارم میدونم حامله م نیستم چون دردام شدیده پری میشم 😔 دردای شما گاه گاه بود یا پیوسته 

سلام خانوما جواب آزمايشمو گرفتم با بتاي ٨١٦ باردارم. واسم دعا كنين اين بارداريم سالم باشه و تا آخر ٩ ...

مباااااارکت باشه عزززیززززم😍😍😍😍😍

دعاواسه من یادت نره....

دارومصرف کردی یاطبیعی باردار شدی؟؟؟

من درد سینه ندارم ماه قبل حامله م نبودم  درد شدید سینه داشتم و ترشحم ندارم میدونم حامله م نیستم ...

خداروچه ديدي شايد باردار باشي مثبت فكر كن گلم. نه من دردام پيوسته نيس بعضي وقتا درد دارم كه روزاي اول بيشتر بود الان كم شده خيلي شايد تو روز دو بار درد بگيره يهو

مباااااارکت باشه عزززیززززم😍😍😍😍😍 دعاواسه من یادت نره.... دارومصرف کردی یاطبیعی باردار شدی؟؟؟

حتما بخدا وقتي جوابو گرفتم اول از همه واسه بقيه دعا كردم كه ايشالله به زودي دامنشون سبز شه. ايشالله شما هم خيلي زود مامان ميشي صبر داشته باش و توكل كن به خدا فقط

نه من طبيعي باردار شدم اولين ماه اقدامم بود فقط چون غلظت خون دارم البته بعد سقطم دكترا از آزمايشام فهميدن خونم غليظه فقط آسپرين و فوليك اسيد ميخورم و يه قرص كلسيمم بهم داد دكتر و گفت هفته اي يه بار ويتامين دي بخور چون خيلي پايين بود

خداروچه ديدي شايد باردار باشي مثبت فكر كن گلم. نه من دردام پيوسته نيس بعضي وقتا درد دارم كه روزاي او ...

انشالله به امید خدا