2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم اعتیاد داره یا نه

503 بازدید | 18 پست

بچه ها کمک. من یک ساله با آقایی دوستم. هردو ٢٧ سالمونه. قبلا پسردایی من خواستگارم بوده. این آقا پیش پسرداییم کار می‌کرده. حالا که قرار ازدواج کنیم پسرداییم بهم پیام داده که ایشون اعتیاد شدید به قرص ترامادول داره، قبلا شیره مصرف میکرده و حتی کمپ بستری شده. به خودش گفتم خیلی گریه کرد و کاملا انکار کرد و فقط گفت دو سال پیش قرص ترامادول رو بورس بود و خیلیا میخوردن ایشونم دو یا سه بار قرص خورده با همین پسرداییم. 

نمیدونم حرف پسرداییم و باور کنم یا نه. اینم بگم که پسرداییم آدم خوب و درست و حسابی ای هست و گفت میخوام تو چاه نیفتی. از اون ورم من اصلا رفتار مشکوکی از این آقا ندیدم و صبح تا شب سرکار و با اخلاقم هست. تست اعتیاد به ترامادول وجود داره آیا؟ چون گفته حاظره آزمایش بده. و اینکه آیا میتونه کاری کنه که جواب آزمایش منفی بشه؟ 

عاقل باش 

با همچین کسی عمرا عمرا عمرا ازواج نمیکنم

ادمای سالمش مشکل دارن چه برسه به معتاد جماعت

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون اینکه بهش بگی یه روز یهو ببرش ازمایش بده😶 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

ببین صد در صد که باید آزمایش بگیری ازش هم خون هم ادرار چون تو ادرار همه مواد مخدرها مشخص نمیشه مثلا گل و ماری جوانا تو ادرار نشون نمیده. ولی ولی ولی ولی ولی کامل باید گولش بزنی از همین الان بهش بگو پسر داییت چرت میگه و از تصمیمت به هیچ کس نگو که میخوای ازش ازمایش بگیری بزار یکی دوهفته بگزره و مطمین بشه که تو نمیخوای ازش ازمایش بگیری بعد یهویی سورپریزش کن یروز صبح بهش بگو باید بریم ازمایش واسلام اینطوری هیچ جوری نمیتونه تقلب کنه تو ازمایش

به نظرم من همچین ادمی ارزش نداره

چون پسر داییت باهاش کار میکرده

از قدیم گفتن فلانی رو میشناسی میگه باهاش رفیق نشدم

پسر داییت رفیقش بوده

فردا روزی میایی اینجا و های های گریه میکنی

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷

اره تستش تو داروخانه یا تجهیزات پزشکی هست میتونی ولی به نظرم اگه رو اعتیاد حساسی به حرف پسر دایی ات گوش کن چون تو اطرافم کسی رو میشناسم چند ساله معتاده ولی خانومش نمیدونه پس با این حرفا خودتو گول نزن

چرا میخوای با کسی که فرض کن معتاد نبوده ولی تمایل به مصرف ترامادول داشته ازدواج کنی؟ 

برای اینکه الان ۹۰ درصد جوونای ایران یه چیزی میکشن یا کشیدن اون ۱۰ درصد هم هنوز تو موقعیتش قرار نگرفتن

کسی که ترامادول بخوره موادم میزنه یا از قبل میزده شک نکن، آزمایش میده؟ بیخود کرده قبلش یه قرص میخوره تو ازمایش مشخص نمیشه 

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃
برای اینکه الان ۹۰ درصد جوونای ایران یه چیزی میکشن یا کشیدن اون ۱۰ درصد هم هنوز تو موقعیتش قرار نگرف ...

خخخخخ بخشیدا خندم گرفت 

چرا یه نفر 

حتی یه نفر توی جونای اطراف من نیست

خداروشکر البته

خخخخخ بخشیدا خندم گرفت  چرا یه نفر  حتی یه نفر توی جونای اطراف من نیست خداروشکر البته

اون چیزی که تو از بیرون میبینی با چیزی که در واقعیته خیلی فرق داره خخخخخخخخخخخخ ( اوه ببخشید جواب خندت بود)