خونه تميز باشه شوهره هم نباشه راحت سوتينه رو در بياري لباس گشاد تنت كني برس كيك مورد علاقتو بپزي منتظر بشي حاضر بشه بشيني با چايي بخوري و تو نيني سايت بچرخي و بازي كني با گوشيت
منم اسپری بینیمو زدم دماغم وا شده حال خوبی دارم والا😆
🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه هایی که از سال 95 به بعد متولد شدن واکسن چهارماهگی یکیشو زدن وبجای واکین فلج اطفال قطره دادن چون نبود.چندماهه فراخوان دادن بچه ها رو بیاریدو بزنید.بعضی شهرا زدن ولی شهر ماه نوز نیاوردن بچم سه سالشه.نه روز دارم ونه شب .همش فکرو خیال زدن ونزدنش داره اذیتم میکنه.
اینم بگم که دوستام که کرج وتهران بودن همون وقت چهارماهگی بچه هاشون این واکسن رو زدن .تو شهرستان اعمال نمیشد.اگه تهران هستین احتمالا زدن واسه بچتون.باز کارت واکسنشو نگاه کن دوستم😊
خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.