2777
2789
عنوان

بچه هارو بخوابوني بري تو اشپزخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 6263 بازدید | 282 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خس خس هم داره...

خوب ميشه عزيزم فقط تو خواب هواست بهش باشه 

دختر منم ٥٠ روزگي اينجوري شد ويروسي بود خيلي سخت بود ولي يك هفته اي خوب شد 

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 
اهان پسر من 93 پس شاملش نمیشه.ممنون گلم😙😙

خوش بحالت😢😢😢😢

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
ديگه هركس يه روحيه اي داره منم اينطورم من دوس دارم براي خودم زمان داشته باشم تو خلوت خودم بخودم برس ...

آفرین که مستقل بارشون آوردی👏👏

ولی خب خداروشکر کوچوهات مشکلی از قبیل رفلاکس اینا ندارن که میتونن جدا بخابن 

دخترم با رفلاکسش پیرم کرد،با اینکه نزدیک چارسالشه اصلا توانشو ندارم دوباره زایمان کنم😥

ممنوعه ی من ...ما بدهکاریم به یکدیگر،به تمام دوستت دارم های ناگفته ای که پشت دیوار غرورمان ماندند و ما آنها را بلعیدیم تا نشان دهیم منطقی هستیم...💔ممنوعه ی من...نه توان رفتن دارم نه جایی برای ماندن،تو میروی ومن نظاره گر مرگ تدریجی خویش هستم...                                                                         
خوب ميشه عزيزم فقط تو خواب هواست بهش باشه  دختر منم ٥٠ روزگي اينجوري شد ويروسي بود خيلي سخت بو ...

دکتر هم بردمش گف چیزی نیس

ولی خب کمتر از یک ماهه ک شبا بینیش اذیتش میکنه پامیشم براش تمیز میکنم میخابونمش.یا وقتی میخاد شیر بخوره انگاری نمیتونه راحت نفس بکشه 

بعدم شنیدم بعضی شیرخشکا خس خس میارن درسته؟؟؟

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           
عزیزم پرس و جو کن اگه واجبه حتما بزن .برا سلامتیه خوده بچست

والله از متخصص و پزشک داروساز هم پرسیدم میگن مشکلی نیست 

من زیادی حساسم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اسی عکس کیکت رو یذار منم امشب کیک پختم عکسش رو هم گذاشتم تو تاپیکم ، ببینم کیک من خوشگلتره یاتو؟راست ...

چه جالب خوشبختم مينا جون دقيقا بچه هاي منم همسن كوچولوهاي شمان 

خوبي؟ سالمي؟ هنوز رواني نشدي؟ 🤣🤣🤣

خوب ميشه عزيزم فقط تو خواب هواست بهش باشه  دختر منم ٥٠ روزگي اينجوري شد ويروسي بود خيلي سخت بو ...

اینم بگم بدنیا ک اومد و برام اوردنش داشت از بینیش آب میومد..لخت گذاشته بودنش تو پتو و زیر یه هیتر بلند...

دست ک زدم ب صورتش خیس عرق بود طفلکم

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           
خس خس هم داره...

از نظر رفلاکس کوچولوتون رو بررسی کنید 

ببرش دکتر احتمالا رفلاکس پنهان داره 

عطسه سرفه خس خس و گرفتگی صدا مال رفلاکسه

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
آفرین که مستقل بارشون آوردی👏👏 ولی خب خداروشکر کوچوهات مشکلی از قبیل رفلاکس اینا ندارن که میتونن ج ...

فداي تو عزيزم 

من خودمم ادم مساقلي هستم بنظرم استقلال شخصيتي باعث ميشه بچه ها قوي و مقتدر بار بيان و با عرضه باشن 

متاسفانه خيليا فك ميكنن اينكه بچه رو وابسته و لوس بكنن خيلي مادري رو در حق بچه تمام كردن 

بله خوشبختانه رفلاكس ندارن ولي تو روز شلوغي و اذيت فراوون دارن

یکی بی زحمت بگه جریانه این واکسنه چیه؟

کوچولوت چند وقتشه؟