2777
2789
عنوان

بچه هارو بخوابوني بري تو اشپزخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 6263 بازدید | 282 پست
 منم مادرم اهل بیرون رفتن نبود ما رو هم زیاد بیرون نمیبرد ولی من بچمو خیلی بیرون میبرم امروز بر ...

پیش مامانم گاهی هم همسرم 

ولی باید حتما برم مثلا امروز مامانم نگه داشت من رفتم نیگفت حالا واجبه بری 

گفتم ارره 

هم روحمومیسازم هم جسممو

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
با بهداشت مشورت بکن  بگو سرماخورده  هر واکسن تو هربچه ای متفاوته  مال من ۴ ماهگی ت ...

مرسی عزیزم

دعا کن تب نکنه

اگ‌ تب نکرد ولی علائم‌سرماخوردگیو همچنان داشت ، بازم‌ نبرمش بهداشت ؟

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا سوتینم نمیگفتی میشدا😂😂😂 حالا چی تنته؟😁

کصافد😂😂😂😂

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
اخه نگفت هنوز شرت پاشه یانه😕😂😂😂

😂😂😂😂

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
عزیزم😐😐😐😐 میگم این واکسن فلج اطفالی که فراخوان دادن همه بزنن رو زدی به بجه‌هات؟ من می ...

من دخترم سه سالشه هنوز شهرمون نیاوردن 

دارن میمیرم از استرس.

شبا کابوس روزا نگرانم

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
من دخترم سه سالشه هنوز شهرمون نیاوردن  دارن میمیرم از استرس. شبا کابوس روزا نگرانم

شمام میترسی که بزنی یا نه؟

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
من دخترم سه سالشه هنوز شهرمون نیاوردن  دارن میمیرم از استرس. شبا کابوس روزا نگرانم

الان دقیقا بخاطر همین موضوع خوابم نمیبره😢😢😢😢

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
حالا سوتینم نمیگفتی میشدا😂😂😂 حالا چی تنته؟😁

تمام عشقش ‌ثابت کردن حال خوب ب همون برمیگرده نمیدونی وقتی در میاری چ لذتی داره اون هوایی ک میخوره آروم میکنه خودش جز، بالاترین لذت ها حساب میشه 😂😂😂