2777
2789
عنوان

بچه هارو بخوابوني بري تو اشپزخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 6252 بازدید | 282 پست
عرق میکنه اه بعد شیردهی شل و وارفته شده😢

آی گفتی میراث هرچی پودر بچه میزنم باز خیس عرقه😝😝

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امروز واکسن ۱۸ ماهگی پسرمو زدم الان همش گریه میکنه بیتابی میکنه تب کرده خودمم بدترازاین کلافم

ای وااااای واکسن 1 سالگی پسرم یادم رفته بود😖 تولد گرفتم براش گفتم حالش بد میشه فرداش میبرم یادم رفت😢

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
حالا خوبه دو هفته ی بار خونه س پشت هم باردار شدی.همیشه خونه بود چکار میکردی

اتفاقا منم همینجوریم جفتشونم جلوگیریم طبیعی و ناخواسته بود

ماما گفت طبیعیه که نتونید کنترل کنید🙈🙈🙈

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
توروخدا کم کم بگیرش از شیر .من یهو گرفتم‌خیلی بداخلاق و لجباز شده.اگه شده دو ماهم طول بکشه ولی یواش ...

دیگه الان نمیشه بدم بدعادت میشه

از جمعه بدازظهر گرفتمش البته دیشب و پریشب تو خواب بهش دادم اما امشب نمیدم دیگه😞

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

خوشا ب سعادتت ک دو هفته ی بار میبینیش.کاش این نلل من ی جایی میرفت اصلا برنمیگشت ی نفسی میکشیدم

همه از دور ميبيننم دلشون ميسوزه منم اداي مظلوم و تنهارو در ميارم ولي تو ماتحتم عروسيه 

برو حوصله داريا همش غر غر 

انقد خوبه دنياي دور از مرد 

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 
بده بهش تا ی مدت...کم کم ازش بگیر .

شبا بهش بدم؟ تا چن وقت؟ خب اینجوری ک بیشتر اذیت میشه

بهونه گیریاش طولانی تر میشه

بیشتر طول میکشه تا از سرش بیفته خودشم اذیت میشه

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)