2777
2789
عنوان

بچه هارو بخوابوني بري تو اشپزخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 6252 بازدید | 282 پست
70قبل بارداریه اولم البته

برمیگرده به حالت اول 

منم مثل شما بودم بعد زایمان 90 شد الان بچم 1 سالشه شده مثل قبل

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
خدا رو شکر ...که ارامش داری . الان کیک پختی میخای با چایی بخوری؟؟  من بچه هام بخابن .فق ...

من پرستار دارم ظهرا ميخوابم زياد روم فشار نيست صب تا غروب واي از غروب كه ميره بدبختم با اين دوتا توله

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خوبه دو هفته ی بار خونه س پشت هم باردار شدی.همیشه خونه بود چکار میکردی

اون موقع میشد سالی 1 دونه😆

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗

من ک سینه هام داره میترکه 

دخترمو از شیر گرفتم گریه ها و بهونه ها و لگد زدن این یه طرف

درد سینه هام یه طرف

حالت تهوع و دل درد بارداری یه طرف

واقعا خستم کاش بگذره این روزا

دلمم براش میسوزه همش کارم شده گریه بچم از خواب و خوراک افتاده😭

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

😂😂😂😂در او ن حالت بلرزونی😆

اره مخصوصا بااین شکمِ گُنده😧😧😧

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خوشا ب سعادتت ک دو هفته ی بار میبینیش.کاش این نلل من ی جایی میرفت اصلا برنمیگشت ی نفسی میکشیدم

منم شوهرم راننده هس ماهی نهایت 10روز خونس

پس چرا من از ندیدش دارم دق میکنم؟؟؟😞😞😞😞

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من ک سینه هام داره میترکه  دخترمو از شیر گرفتم گریه ها و بهونه ها و لگد زدن این یه طرف درد سی ...

توروخدا کم کم بگیرش از شیر .من یهو گرفتم‌خیلی بداخلاق و لجباز شده.اگه شده دو ماهم طول بکشه ولی یواش یواش بگیرش.روزا ببر بیرون سرش گرم شه نخوره .وعده هاشو کم کن.غذا بیشتر بده