2777
2789
عنوان

بچه هارو بخوابوني بري تو اشپزخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 6252 بازدید | 282 پست
حالا سوتینم نمیگفتی میشدا😂😂😂 حالا چی تنته؟😁

یاده یه تاپیکی افتادم صبح

20بار گفت لباس خواب میپوشم میخوابم😝😝😝

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

پسرای من تا من وباباشون رو نخوابونن نمیخوابن

تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات می‌فرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین   من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش بحالت سینه هات کوچیکه میتونی سوتینتو دراری😧😧😧 من دربیارم سینه هامو میتونم جای ملاقه تو خورشت ...

اونا نیفتاده... جایی که ایستادی جادبه زمین زیاده همین!

اینجا هم همینطوره جادبه بالاس

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
خوش بحالت سینه هات کوچیکه میتونی سوتینتو دراری😧😧😧 من دربیارم سینه هامو میتونم جای ملاقه تو خورشت ...

وایییی دختر چی گفتی پوکیدم آخه ملاقه اونم تو خورش خخخخخخخ

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     
یاده یه تاپیکی افتادم صبح 20بار گفت لباس خواب میپوشم میخوابم😝😝😝

پزو خانوم؟😕

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

مال من افتضاحه ٩٠ سايزش ولي غمم نيس كي ميخواد ببينه راحت در ميارم 

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 

منم شوهرم خواب ..بچم خواب 

خونه تمیز 

از حموم اومده لباس گشاد پوشیده لم دادم چای میخورم تو نی نی سایت میچرخم😋😝

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
اونا نیفتاده... جایی که ایستادی جادبه زمین زیاده همین! اینجا هم همینطوره جادبه بالاس

😝😝😝😝پس چطو هرجا میرم جاذبه زیاده؟

هیی یه زمانی 70بود قدر ندونستم

الان 90عه و کاملا افتاده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری