2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا چرا؟

ملکه ی زندگی خودت باش نه ملکه ی یک پادشاه👸عاشق طبیعت و چایی آتیشی و بوی چمن خیس خورده🌳🌹🌺🍁موزیک🎶 هوای بارانی🌧 فیلم خوب 📺 خرید👛👗🛍👢👠👝💄🪭🕶 خانواده❤️ علاقه مند به یادگیری زبان 📚 سحرخیز🌞

کسی که به این درجه از پختگی برسه واقعا نظر کرده ی خداست

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

دلت نسوزه

کی تضمین میکنه زنی که شاغله خوشبخته یا کی تضمین میکنه زنی که شوهر داره خوشبخته؟

اصن مگه خوشبختی معیار داره؟چه بسا یه زن خونه دار از یه زن پزشک خوشبخت تر باشه

اینقد در پرستیژ و کوفت و زهرمار غرق شدیم یادمون رفته اصل زندگی خوشبختیه

آن چه میبینی نیمی از من است؛🌜نیم دیگر را باید حس کرد نه قضاوت🌱

کسی که به این درجه از پختگی برسه واقعا نظر کرده ی خداست

کاش اینو یکی بهمون یاد داده بود یجا میخوندیم یکی میگفت.. از تجربه کردن متنفرم

مدرک بالا داشتم که ازدواج کردم ولی همسرم اجازه نداد کارکنم دلم نمیخواد کسی به جهل دوازده سال پیش من گرفتاربشه.😢

(:

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

هیچی نگم برات اصلا وایییییییخونه بابامم اومدم برانشستن مسخره م میکنن حتینمیتونم جدا شم راحت بشینمخون ...

کاش بری سرکار مستقل بشی؟ یکاری پیدا کن بیشتر وقتتو همونجا سپری کن از خونه باباتم به عنوان جای خواب استفاده کن یه مدت به حرفاشون توجه نکن دنیا همینجوری نمیمونه تلاش کنی ورق برمیگرده.