2777
2789
خداروشکر...خیلی خوبه🥰متاسفانه من خیلی تومسائل زندگی خودخوری میکنم البته اهل دردو دل بااطرافیانم نیس ...

منم عین توام بیشتر خودمو خدام 😅😅

جیغغغغ من دیگه کنکوری نیستم بوخودا🥺ایشالا ازادی همه کنکوریا 😜😜

منم عین توام بیشتر خودمو خدام 😅😅

بهترین بزرگترین وقویترین پشتیبان وحامی که همیشه هست همیشه نزدیکمونه...همیشه دوسمون داره...صاف وصادقه... زیباست... دوسته رفیقه...فقط خداست...🥺🥺🥺🥺🥲🥲🥲

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بابا رل بودیم مشاورم بود 🤦🏽♀️🤦🏽♀️امسال قبول شدم پشت کنکوری بودم عزیزم دقیقا بعضی وقتا ک غصه می ...

اوووو

اها سخت بود؟من از کنور تجربی میترسم برا همین رفتم ریاضی اما هنوز دودلم سرش

اره والا اقاش این بود خدا بخیرکنه ننش چی بودههه ادمای سمی چون مونده پشت نگیر😐😐اصن با کلمه ای ب اسم علاقه اشنایی ندارن وای ب حال چیزای دیگ

ول کن ب زندگیت برس اونام ب نداشته هات بگیر ایشالا کسی ک لایقت هستو بهترین ها رو میتونه برات بسازه سر راهت قرار بگیره

پزشک بود یا مشاور

کاش تنها ماندن بهانه ای ادم ماندن بود

اوووو اها سخت بود؟من از کنور تجربی میترسم برا همین رفتم ریاضی اما هنوز دودلم سرشاره والا اقاش این بو ...

پزشکی میخوند کثافط😂😂🤌🏽

ببین دوسش داشته باشی درس خوندن میشه کار مورد علاقت ۹۰ درصد کنکور تجربی هم سیاهی لشکرن لینو قبول کن اگع دوسش داری برو سمتش که دنیا برات بهشت میشه

همچنین قلب من دوبرابر این دعای خوبت به خودت و زندگیت برگرذه♥️🌈

از من بدبخت تر دیدی اصلا😂😂 تازه باید نقش ی خانوم محترمم بازی میکردم ک برام مهم نیستی ولی خب داشتم ...

شما نباید اجازه میدادی

میگفتی خیر بفرمایید

هیچوقت به آدما اجازه توهین نده

اون آقا با این رفتارش به شما توهین کرده

مرتیکه خدازده

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

شما نباید اجازه میدادیمیگفتی خیر بفرماییدهیچوقت به آدما اجازه توهین ندهاون آقا با این رفتارش به شما ...

ببین ادم بیشعوریه واقعا دارم میگم خب من ادم ساکتیم کلا حرف نمیزنم ترجیح میدم شنونده باشم تا گوینده بعد اگه دوتا بی احترامی میکرد منم باید جواب میدادم ک در خور شخصیت من نبود درسته بهترین کار بی تفاوت بودن بود که برام مهم نیستی هرکاری میکنی بکن ادما هم میرن پی لیاقتشون🤝🏽😅