2777
2789
عنوان

بچه هارو بخوابوني بري تو اشپزخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 6252 بازدید | 282 پست
مال من افتضاحه ٩٠ سايزش ولي غمم نيس كي ميخواد ببينه راحت در ميارم 

خو من اعصاب ندارم میفته رو شکمم چندشم میشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اون و در میاری انگار تو اسمونایی 😂😂😂

پس من همیشه تو اسمونم! 😇😇

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
خو من اعصاب ندارم میفته رو شکمم چندشم میشه

😂😂😂😂در او ن حالت بلرزونی😆

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
درکت میکنم منم این روزهارو گدروندم. حسرت یه لیوان چای یا یه ظرف غذای بی استرس 😣😥

هرروز ك ميگذره ميگم اخيش يه روز بزرگتر شدن

برن مدرسه راحت شم راه برن راحت شم واقعا دوتا سخته

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 
من سه تا بچه شیر دادم ۷۵ میبندم ..قبل از ازدواج ۶۰میبستم ..خخخ

من اخه تو حاملگیه اولم نبستم کلا هی شیر اومد توش افتاده شد وگرنه نباید انقدر سایز تغییر کنه که

الانم فکر نکنم دیگه کوچیک شه😧😧😧

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
٢ ماه پسرم ١٨ ماه دخترم  تازه بي شوهرم 😂😂😂

این که بیشوهریه اگه شوهرت بو الان یکیم توراه داشتی  😁😁😁😁😁

شوخی بود ناراحت نشی 

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     

بدون سوتین که اعصاب و روان برای آدم نمیمونه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.