2777
2789
عنوان

بچه هارو بخوابوني بري تو اشپزخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 6263 بازدید | 282 پست

منم اسپری بینیمو زدم دماغم وا شده حال خوبی دارم والا😆

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
عزیزم😐😐😐😐 میگم این واکسن فلج اطفالی که فراخوان دادن همه بزنن رو زدی به بجه‌هات؟ من می ...

عزيزم منم مقاومت كردم تا رسيد به واكسن ١٨ ماهگيش

خودشون زدن و منم كلي غر غر كردم

اصلا دوس نداشتم بزنن بره پسرم

فك كنم بره شمارم همين كارو كنن چون به قول خودشون بازخواست ميشن

ميشه براي انجام شدن كارم صلوات بفرستيد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم منم مقاومت كردم تا رسيد به واكسن ١٨ ماهگيش خودشون زدن و منم كلي غر غر كردم اصلا دوس نداشتم ب ...

خب پسر من دیگه واکسن نداره تموم شده 

فقط اینه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
بچه ها خب شوهر هم باشه باهم چای بخوریم، اینطوری که کیفش بیشتره! 🤔😋😍 چرا اینقدر تصورات منو از دور ...

نه بابا بعضی اوقات ازشون خسته میشیم

برای آرامش دل همدیگه دعا کنیم💜.                                           خدایا مارو از شر بنی آدم حفظ کن🙏

بچها اینجا مردا هم دارن رفت و آمد میکنن  و پیام‌ها و میخونن لطفا کمی رعایت کنیم تو حرفامون

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
شمام میترسی که بزنی یا نه؟

اره دقیقا هم میترسم بزنم 

هم میترسم نزنم 

بدتر اینکه هنوز شهرمون نیاوردن ولی مرکز استان اوردن 

یکی تو بهداشت که اشنا بود گفت نزن.

بخدا کلافه ام همین الان اشک تو چشام جمع شده 

چیکار کنم😢😢😢

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
یکی بی زحمت بگه جریانه این واکسنه چیه؟

بچه هایی که از سال 95 به بعد متولد شدن واکسن چهارماهگی یکیشو زدن وبجای واکین فلج اطفال قطره دادن چون نبود.چندماهه فراخوان دادن بچه ها رو بیاریدو بزنید.بعضی شهرا زدن ولی شهر ماه نوز نیاوردن بچم سه سالشه.نه روز دارم ونه شب .همش فکرو خیال زدن ونزدنش داره اذیتم میکنه.

اینم بگم که دوستام که کرج وتهران بودن همون وقت چهارماهگی بچه هاشون این واکسن رو زدن .تو شهرستان اعمال نمیشد.اگه تهران هستین احتمالا زدن واسه بچتون.باز کارت واکسنشو نگاه کن دوستم😊

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
اره دقیقا هم میترسم بزنم  هم میترسم نزنم  بدتر اینکه هنوز شهرمون نیاوردن ولی مرکز استان ...

ای بابا 

همین دیگه میگن نزن😭😭😭😭

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))