2777
2789
عنوان

همسایه بودن با جاری بی ملاحظه 😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 3270 بازدید | 97 پست
من بارداربودم سه ماهم بود،ازبس میومدو میرفت ارامش نداشتم،میخاستیم بریم عروسی میخاستم ارایش کنمو لباس ...

میخاستی بگی حالا خوب شد؟راحت شدی؟همینو میخاستی؟ر ی د م سرو کله سگ توله های فامیلت،خاک تو سر خودتو فامیلات😬😬😬

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
ممنونم🙏🙏 واقعا خودم امتحان کردم خودخوری و پیچوندن آدمو اذیت میکنه  ولی وقتی مودبانه  و ...

خاله من پسرش 4سالس

هربار بیاد خونمون یا بریم.خونشون پاک خودشو از شیر میگیره بچش هم میچسبه به منو مامانم

فکر کن من حامله باید دنبالشون باشم اقا بچمو نزنه

بار اخر بالگد اومد تو پهلوم منم رفتم به شوهرم گفتم تا ازون اتاق دراومد بیرون جوری که خاله نفهمه گوششو بپیچون😝😝😝

ازون موقع هم هی میگن شما بیایید خونمون

یا خالم میگه زاییدی ما میاییم خونت😐😐😐😐

منکه نمیرم بهشم گفتم مادر شوهرم میخواد بیاد 20روز بمونه بعد زایمانم نگهداریم کنه(ینی تو نیا)😝😝😝

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاله من پسرش 4سالس هربار بیاد خونمون یا بریم.خونشون پاک خودشو از شیر میگیره بچش هم میچسبه به منو ما ...

چقد رو مخ😬😬😬

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
وقتی از بیرون میام تا صدای در رو میشنون باز میکنن در رو . دخترش ب استقبالم میاد و جلوتر از من پله ها ...

دیدی داره جلوتر از تو میره بهش بگو زنعمو الان کار دارم برو خونتون خودم صدات میکنم . کلا صداش نکن اگر چیزی گفت بگو خب کارم طول کشید

بهونه زیاده فقط اخم و تخم و بداخلاقی نکن فقط بپیچون

ای وای چقد بی دست و پایی حالا مادرشوهرت بود دم به ساعت میومد میگفتیم کاری نمیشه کرد 

از عهده بچم برنمیایی  تو نمیتونی حتی یک بچه رو مدیریت کنی هیچ اختیاری از خودت نداری نسبت به حریم زندگیت 

دیگه ادم اینقد شل اخه!

بهانه کن بچهها با هم نمیسازن .همش دعوا میکنن.یک مدت نیار تا اروم بشن با هم ...بعدا هم خواست بیاره بگو کار دارم میرم خرید میر م حمام..خونه تکونی دارم ...مهمون دارم ..خیلی چیزها میشه گفت ...پریودم حال ندارم و عذر خواهی کن و تمام ...