2777
2789
عنوان

همسایه بودن با جاری بی ملاحظه 😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 3270 بازدید | 97 پست
هیچ راهی نداری.باید تحمل کنی.جای من بودی چه میگفتی.منم جاریم طبقه بالاس خودم 3تا بچه دارم پسر اونم ب ...

خدا صبرت بده😩😩😩

خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر وقت بعد از ظهر اومد هر چقد در زد درو باز نکن بگو پسرمو میخابوندم چند بار تکرار کنی دیگه نمیاد بعدشم یکی در میون باز کن بگو حموم بودم و...بالاخره مادره اگه شعور داشته باشه میفهمه من یه همسایه داشتم بچه هاشو مرتب خونه من میفرستاد بیش از حد من دیدم از کار و زندگی می افتم بالاخره بعد یکی د ماه اصلا درو باز نمیکردم میگفتم خواب بودیم و هزار تا بهانه دیگه اونم فهمید و دیگه بچه هاشو نفرستاد

استراحت نمیکنه خونه رو تمیز میکنه.بخدا ب خونه ش نگا کنی یه گزد پیدا نمیکنی. از بس میشوره و میسابه&nb ...

بچش صب تاشب خونه مردمه خب بایدم خونش تمیز باشه 

فقط ب عشق پسرم زندم ♥️
حتما خیلی دوست داره میاد بچه اس دیگه، ولی مامانش باید شعور داشته باشه نزاره

یه جوری نگام میکنه انگار سالها دنبالم گشته الان پیدام کرده. منم یکی دو ساعت خنثی ام ‌. ولی بعد دیگه قاطی میکنم.دست بم میزنه میگم دست نزن برو اونور اصلا داد هم میزنم سرش ولم نمیکنه. یه جا بند نمیشه

درو باز نکن خو هر وقت حوصله نداری😑ی بچه چهارساله حرص خوردن داره؟؟؟؟؟بش بگو برو خونتون میخوایم بریم جایی یا بپیچون دیگه ینی ایقد سخته؟منم تو ی ساختمون با خونوادم زندکی میکنم داداشم دوس داره شب و روز خونه ما باشه البته داداشم مریضه مشکل داره😑میاد خونمون هم ب هیچی دست نمیزنه میشینا تلویزیون نگا میکنه ولی بازم من هروقت حوصلشو ندارم یا شوهرم ب مامانم میگم حوصله ندارم نمیزاره بیاد خونمون‌اصنم ناراحت نمیشن.درک میکنن عادمو ک

لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم  خداروشکر ک پرنیا مو برام‌حفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹.    ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده

تو خونت راه نده تمام انقدر در رو باز نکن تا بفهمه

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

حالا تو خوبه یه بچه ست جاری من ۴ تا بچش رو میزاشت خونه من که خودم ۳ تا بچه دارم دیگه یه روز به سیم آخر زدم دمشون رو بریدم دیگه نمیان خودت فقط میتونی به خودت کمک کنی

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

استارتر درکت میکنم،هشت سااااله زندگیم از دست بچههای بزادرشوهرم نابوده،،،روزای اول عروسی مردم تازه عروسن،شیطونی میکنن،تفریح میکنن منم باید بچه های جاری رو نگه میداشتم تاخانم بره دانشگاه،،،چقدر اونروزا سخت بود الانم چون پسرم بزرگتر شده باهاشون دعوا میکنه راشون نمیده امابازم جیگرم خونه همش اذیت پسرم میکنن،،،روزای خوش زندگیم بخاطر اونانابود شد،اولین بارداریم بخاطر پسر برادرشوهرم سقط شد

واای خیلی بده،ماهمسایه روبرومون دوتا پسرداره یکی ی سالشم نشده خیلی نازه اون یکی هفت سالش،بچه کوچیکشو هی اوردم خونمون،بزرگه هم اومد،خیلی هم بچه پرروعه بدم میاد،دیگه درمیزنن خیلی کم دروبازمیکنم یادیهونه میارم

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
درو باز نکن خو هر وقت حوصله نداری😑ی بچه چهارساله حرص خوردن داره؟؟؟؟؟بش بگو برو خونتون میخوایم بریم ...

اخه من بش  میگم برو یا نمیره میگه خونه ی ما اینجاست یا اگه رفت بعد ۱۰ دیقه دوباره میاد تق تق تق تق تق تق تق تق 

رودربایستی رو بزار کنار ی بارجلوش در بیا تا اخر عمر راحت باش همینطور که گفتی اعصابمو بهم می ریزه .بگو دخترت خیلی اذیت میکنه از فردا درو براش باز نمیکنم ناراحت نشی یاا خودت جمعش کن