2777
2789
عنوان

همسایه بودن با جاری بی ملاحظه 😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 3270 بازدید | 97 پست

بنظرم به جاریت یه اس ام اس بده بگو فلانی جان خودت برا من محترمی بچه ات هم برام عزیزه ولی نظم زندگیم ریخته به هم 

اگه رفت و آمدای دخترت رو کمتر و کنترل شده تر بشه احتراما حفظ میشه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استراحت نمیکنه خونه رو تمیز میکنه.بخدا ب خونه ش نگا کنی یه گزد پیدا نمیکنی. از بس میشوره و میسابه&nb ...

باز اون میشوره ومیسابه

جاری من بچشو میفرسته خونه مادرشوهرم یا ما خودش میخوابه به والله به بچش میگم فدات بشم برو عمو یکم استراحت کنه میگه بابام تازه اومده خونه خوابیدن همشون😐😐

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
زنگ واحد رو قطع کن  مثلا خراب شده. هر چی هم با دست در زد و صدا کرد باز نکن. با ادم پرو پرو باش. ...

بچه من ۸ ماهه س .ولی میدونم اگه فردا بزرگ شد راش نمیده تو خونه. چون با بقیه بچه ها ی جاریام اونجوره 

ساعت هفت صب خواب بودیم  میومد درمیزد تا ساعت یکونیم شب بزووور میرفت،گریه میکرد میگفت من میخام بچه شماباشم مامان بابامو نمیخام،شوهرمم اونموقع ها پشتم نبود میگفت باید نگهشون داری اگه زندگیتم اتیش زدن حرف نزنی،،،

عالیه👌👌👌

والا دیگه

مستقیم و مودبانه بگه تموم بشه بره

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
❤ خوشم اومد

احتمالا این راه جواب بده❤️😊

بچه من ۸ ماهه س .ولی میدونم اگه فردا بزرگ شد راش نمیده تو خونه. چون با بقیه بچه ها ی جاریام اونجوره& ...

پس راهش نده یه بار دلخور بشن بهتره تا یه عمر اذیت شی. بعدم تجربه خودمه از جاری چیزی جز شر و مزاحمت به آدم نمیرسه 

بنظرم به جاریت یه اس ام اس بده بگو فلانی جان خودت برا من محترمی بچه ات هم برام عزیزه ولی نظم زندگیم ...

اوه اوه من یبارگفتم اصلا اعصاب بچه ندارم یا سردرد میشم گفتن صبرت کمه

گفتم خوابمون بهم ریخته گفت پس ماچی بگیم که۴صبح تازه خواب شبمونه😣😣😣

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
خوشم اومدم معلومه با سیاستی👏

ممنونم🙏🙏

واقعا خودم امتحان کردم خودخوری و پیچوندن آدمو اذیت میکنه 

ولی وقتی مودبانه  و راحت حرفتو میگی احترامت کم نمیشه بقیه هم حد خودشونو میفهمن