سلام خانما. یکی بهم راهکار بگه دیگه دارم کم میارم بخدا.دختر جاریم خیلی اذیتمون میکنه جوری ک امروز از دستش رفتم خونه مادرشوهرم گریه کردم از حرصم. اونا طبقه پایین مان .از ساعت ۳ ظهر تا ۹/۳۰ خونه ما بود و فوق العاده شلوغه .همه ی عروسک های پسرمو میریزه و موزیکال هاشونو ب صدا درمیاره. میگم نکن بدتر میکنه. نون دستش میگیره دور تا دور خونه میگرده میخوره و میریزه. امروز ب مامانش گفتم بیا ببر اعصابمو خراب میکنه بعد یک ساعت اومد و خودشم نشست شام داد ب دخترش بعد رفت .....بخدا بچه خودم خیلی اذیتم میکنه اونم میاد بدتر میشه. الان همه ی روح و روانم خرابه. دلم آرامش میخواد. اینا تنها یک درصد از کاراش بود و هر روز هم روزم همینه. چیکار کنم؟؟؟؟؟
ساعت هفت صب خواب بودیم میومد درمیزد تا ساعت یکونیم شب بزووور میرفت،گریه میکرد میگفت من میخام ب ...
این دختر هم عین همونیه ک گفتی. تو منی یا من توام. چن روز پیش جاشو انداختم خوابید ۲ شب زنگ زدم بیاین ببرین خوابیده اومدن ببرن انقد جیغ زد موند خونه ما .من بودم یکی هم در گوشش میزدم میگفتم بیشتر گریه کن ولی میریم خونه. ولی اونا....
من بارداربودم سه ماهم بود،ازبس میومدو میرفت ارامش نداشتم،میخاستیم بریم عروسی میخاستم ارایش کنمو لباس بپوشم اومد همه وسایل ارایشمو برداشت،بهش گفتم برو پیش مامانت تا من بتونم زود اماده بشم،شوهرم دعوایی راه انداخت که چرابهش گفتی برو منم اونقدر گریه کردم حالم بد شد کلیییی استفراغ کردم چن روز بعدش نوبت سونو داشتم رفتم سونو،دکتر بهم گفت چن روزه که بچت داخل شکمت مرده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این دختر هم عین همونیه ک گفتی. تو منی یا من توام. چن روز پیش جاشو انداختم خوابید ۲ شب زنگ زدم بیاین ...
بخدا پسرم که میره خونشون راش نمیدن،کلی هم بهش چی میگن برادرشوهرمم اصلا دخالت نمیکنه اما شوهر من خودشو میکشت اگه من حرف میزدم،،،تازه من نمیزارم پسرم بره
😔😔😔😔😔 عزیزمممم خیلی ناراحت شدم. ولی شوهرتم بی تقصیر نبوده این وسط. زن حامله رو اخه دعوا میکنن
هرچی میکشیدم از دست شوهرم بود،،،الان خداروشکر خوب شده،از وقتی شوهرم دخالتا وگیر دادناش کمتر شده زندگیم راحتتر شده اما چه فایده روزایی که باید خوشی میکردیم،نکردیم