2777
2789
عنوان

همسایه بودن با جاری بی ملاحظه 😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 3270 بازدید | 97 پست
ساعت هفت صب خواب بودیم  میومد درمیزد تا ساعت یکونیم شب بزووور میرفت،گریه میکرد میگفت من میخام ب ...

این دختر هم عین همونیه ک گفتی. تو منی یا من توام. چن روز پیش جاشو انداختم خوابید ۲ شب زنگ زدم بیاین ببرین خوابیده اومدن ببرن انقد جیغ زد موند خونه ما .من بودم یکی هم در گوشش میزدم میگفتم بیشتر گریه کن ولی  میریم خونه. ولی اونا....

وااای چرا سقط شد کاریت کرد؟؟؟

من بارداربودم سه ماهم بود،ازبس میومدو میرفت ارامش نداشتم،میخاستیم بریم عروسی میخاستم ارایش کنمو لباس بپوشم اومد همه وسایل ارایشمو برداشت،بهش گفتم برو پیش مامانت تا من بتونم زود اماده بشم،شوهرم دعوایی راه انداخت که چرابهش گفتی برو منم اونقدر گریه کردم حالم بد شد کلیییی استفراغ کردم چن روز بعدش نوبت سونو داشتم رفتم سونو،دکتر بهم گفت چن روزه که بچت داخل شکمت مرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه اوه من یبارگفتم اصلا اعصاب بچه ندارم یا سردرد میشم گفتن صبرت کمه گفتم خوابمون بهم ریخته گفت پس ...

خب شما باید میگفتی اینکه آدم بخاطر بچه خودش 4 صبح بخوابه عادیه ولی بخاطر دیگران آرامش زندگی خودمو فدا نمیکنم ولو بچه خواهرم باشه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
این دختر هم عین همونیه ک گفتی. تو منی یا من توام. چن روز پیش جاشو انداختم خوابید ۲ شب زنگ زدم بیاین ...

بخدا پسرم که میره خونشون راش نمیدن،کلی هم بهش چی میگن برادرشوهرمم اصلا دخالت نمیکنه اما شوهر من خودشو میکشت اگه من حرف میزدم،،،تازه من نمیزارم پسرم بره

من بارداربودم سه ماهم بود،ازبس میومدو میرفت ارامش نداشتم،میخاستیم بریم عروسی میخاستم ارایش کنمو لباس ...

😔😔😔😔😔 عزیزمممم خیلی ناراحت شدم.

ولی شوهرتم بی تقصیر نبوده این وسط. زن حامله رو اخه دعوا میکنن

خب شما باید میگفتی اینکه آدم بخاطر بچه خودش 4 صبح بخوابه عادیه ولی بخاطر دیگران آرامش زندگی خودمو فد ...

میدونی مشکل کجاست؟

منو جاریم بچه هامون همسنه ولی همسرمن روی خواب وخوراک حساسه اونا نه

من سعی میکنم بچه هام۱۲شب خواب باشن ولی برااونا مهم نیس

همه جوره بهشون رسوندم وگفتم ولی نمیخواد بپذیره که کاراشون اشتباهه یااگه اشتباه نیس مارو اذیت میکنه

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
😔😔😔😔😔 عزیزمممم خیلی ناراحت شدم. ولی شوهرتم بی تقصیر نبوده این وسط. زن حامله رو اخه دعوا میکنن

هرچی میکشیدم از دست شوهرم بود،،،الان خداروشکر خوب شده،از وقتی شوهرم دخالتا وگیر دادناش کمتر شده زندگیم راحتتر شده اما چه فایده روزایی که باید خوشی میکردیم،نکردیم

میدونی مشکل کجاست؟ منو جاریم بچه هامون همسنه ولی همسرمن روی خواب وخوراک حساسه اونا نه من سعی میکنم ...

خب تو دیگه واقعا باید با جدیت و ناراحتی بگی 

باید بگی من و شما سبک زندگیمون فرق میکنه قرار نیست خونه ی ما تابع شرایط شما باشه که

رسما باید بگی فلانی بچه ات رو نفرست خونه من 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
خب تو دیگه واقعا باید با جدیت و ناراحتی بگی  باید بگی من و شما سبک زندگیمون فرق میکنه قرار نیس ...

اره گفتم چون۵ساله دارم اذیت میشم

قراره ازاینجا بلندبشن دیگه راحت میشم

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
اره گفتم چون۵ساله دارم اذیت میشم قراره ازاینجا بلندبشن دیگه راحت میشم

خدا کمکت کنه عزیزم❤️