سلام خانما. یکی بهم راهکار بگه دیگه دارم کم میارم بخدا.دختر جاریم خیلی اذیتمون میکنه جوری ک امروز از دستش رفتم خونه مادرشوهرم گریه کردم از حرصم. اونا طبقه پایین مان .از ساعت ۳ ظهر تا ۹/۳۰ خونه ما بود و فوق العاده شلوغه .همه ی عروسک های پسرمو میریزه و موزیکال هاشونو ب صدا درمیاره. میگم نکن بدتر میکنه. نون دستش میگیره دور تا دور خونه میگرده میخوره و میریزه. امروز ب مامانش گفتم بیا ببر اعصابمو خراب میکنه بعد یک ساعت اومد و خودشم نشست شام داد ب دخترش بعد رفت .....بخدا بچه خودم خیلی اذیتم میکنه اونم میاد بدتر میشه. الان همه ی روح و روانم خرابه. دلم آرامش میخواد. اینا تنها یک درصد از کاراش بود و هر روز هم روزم همینه. چیکار کنم؟؟؟؟؟
خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اون بچه است و نمیفهمه،ولی مامانش که باید شعور داشته باشه.
رک و راست به جاریت بگو دیگه بچه رو نفرست اینجا.وقتی اون بی شعوره ،تو هم نمیخواد احترامو نگه داری
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️
بعضی پدر مادرا چقد بی فکرن بچشونو میفرستن خونه مردم خودشون استراحت کنن
من بچه دار بشم فکر اینوه یه لجظه ازم دور باشه دیوونم مبکنه
خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍
من توام یا تو منی؟!شرایطمون یکیه منم داشتم دیوونه میشدم از دسته دختره بی ادبش ومدام بچمو میزد وسایلاشومیریخت خراب میکردمن هی مراعات میکردم میگفتم زشته چیزی بگم تا اینکه به خودم اومدم به شوهرم گفتم حق نداره بچشو بفرسته خونه من خودش لم بده راحت توخونش از فرداش بچش هرچیییییی در زد بازنکردم هی رفت اومد گفتن کجابودی گفتم نبودم حموم بودم کم کم راش ندادم شوهرمم روشو برگردوندگفتیم مااعصابه بچه خودمونم نداریم وای به حال ۲تا کم کم گذشت تا الان که دیگه جلو درمم نمیاد سخت بود ولی رو در وایسی که ندارم بخاطره یه تحفه ی ۵ساله توام راهت همینه فقط الان راحتم شکر
مامان خودش وقتی بچه ی اون یکی جاری هامون میاد در رو قفل میکنه و نمیزاره خونشون. اونوخ بچه خودشو میفر ...
توهم مثل خووش باش
هیچ راهی نداری.باید تحمل کنی.جای من بودی چه میگفتی.منم جاریم طبقه بالاس خودم 3تا بچه دارم پسر اونم بخدا هروز میاد از 12 ظهر که از خاب پامیشه بعضی شبا نمیره مجبورم جاشوپهن کنم تا بخابه مادرش میگه اصلا خونه خودمون غذانمیخوره فقط دستپخت منو میخوره شانس من..با پسرم 3سالم و دختر 1سالم نمیسازه از بس جیغ میزنن میشینم گریه میکنم.به خانواده شوهرم میگم خیلی اخم میکنن انگار بدشون میاد.به مادرشم میگم فقط چندروز جلوشومیگیره ک نیاد میگه زورم بهش نمیرسه.الان بخدا صدام گرفته از بس از دست چهارتاشون جیغ زدمه.هیچ راهیم ندارم فقط وایسادم ک بزرگ بشن
بچه همسایه ما هم همین بود تا در خونمون باز میشد میپریدن تو خونه یه دفه اومدن انقدر در زدن مادرش به گوشیم هزار بار زنگ زد جواب ندادم ناراحت شد دیگه پاشون بریده شد از اینجا
تو از عهده یه بچه ۴سالخ برنمیای؟؟؟؟ من پارسال بچه های همسایه وقتو بی وقت می اومدن یکی دوبار قایمکی ...
دیگه امروز یه پدری ازم در آورد منم میخوام دیگه تو خونه راش ندم.ارامشم نابود شده. وقتی یکی دو روز جایی میرن میگم دنیا چقد قشنگه.فقط خودش نیس ک مامان احمق ش هم دست کمی از خودش نداره. ب هر زبونی میگم متوجه نمیشه یا شاید خودشو ب خریت میزنه