2777
2789
عنوان

همسایه بودن با جاری بی ملاحظه 😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 3270 بازدید | 97 پست

به همسرت بگو با برادرش صحبت کنه

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درو براش باز نکن تو بچتو بفرس خونه ی اونا نمیشه که فقط اونا بیان ببین جاریت یه آدم بیخیال خودشو زده به کری و کوری و رفتارای زشت بچش براش مهم نیست پس توام حرص تربیت نداشته اونو نخور رو نده ها

مهم نیست چقدر بالایی مهم اینه اون بالا لاشخوری یا عقاب

درو روش باز نکن..در مقابل بیشعوری بعضی ها باید بیشعورتر بود این شعار منه..

یه ضرب المثلی هستش که دوست ترک زبان من همیشه میگه (عذر میخام) در مقابل کسی که میگوزه باید رید..😑

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍

درو باز نکن یبار بگو حموم بودم یبار بگو دسشویی بودم یبار بگو حالم خوب نبود ، خلاصه هر دفعه یه جوری بپیچونشون

مربی بدنسازی ام 💪 برنامه چربی سوزی و عضله سازی با هزینه کم میدم 😊

مامانش از بس خونه تمیز میکنه دیگه وقت نداره ب بچه ش برسه. صبحانه سفره میاره، و تخم مرغ آبپز ،  میگه بشین بخور میام میبرم. منم حالم از تخم مرغ بهم میخوره . دیگه نمیدونم چیکار کنم

مادرشوهرم گفت کاش یه ساختمان4طبقه بخریم همه پیش هم باشیم

منم رک گفتم شما خیلی دوست دارید 3طبقه بخرید برید پیش هم من غلط بکنم 

با اینکه مادرشوهرم عین مادره واسم

شمام رک باش به جاریت بگو یا اصلا در رو باز نکن

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
مامانش از بس خونه تمیز میکنه دیگه وقت نداره ب بچه ش برسه. صبحانه سفره میاره، و تخم مرغ آبپز ،  ...

ینی صبون شم‌میاره اونجا؟پس واحب شد درو کلا براشون باز نکنی.اگرم گفت چراباز نکردی بگو بچم خواب بود 

برو خونه مامانت سعی کن خونه نباشی یا مهمون داشته باشی یه مدت این جور کن میفهمه 

وقتی میرم خونه مامانم میگم اینجاها چقد آرومه 😢😢😢😢 آرامش داره خونه شون. چیزی ک من بخاطر دختر جاریم از دستش دادم. بخدا حسرت ب دلم مونده ک یبار آهنگ باز کنم با خیال راحت بشینم خونه م. تا یه صدایی میشنوه سریع میاد. در رو میبندم زنگو انقد میزنه ک مجبور میشم باز کنم

تو از عهده یه بچه ۴سالخ برنمیای؟؟؟؟

من پارسال بچه های همسایه وقتو بی وقت می اومدن یکی دوبار قایمکی بدون اینکه پسرم متوجه بشه یه سانت لای درو باز میکزدم میگفتم یا خابه یا میگفتم میریم بیرون یا هزاربهونه دیگه.گاهیم باز نمیکردم

تو چرا عاجز موندی متعجبم😐

زندگی را زندگی باید کرد💖