سلام خانما. یکی بهم راهکار بگه دیگه دارم کم میارم بخدا.دختر جاریم خیلی اذیتمون میکنه جوری ک امروز از دستش رفتم خونه مادرشوهرم گریه کردم از حرصم. اونا طبقه پایین مان .از ساعت ۳ ظهر تا ۹/۳۰ خونه ما بود و فوق العاده شلوغه .همه ی عروسک های پسرمو میریزه و موزیکال هاشونو ب صدا درمیاره. میگم نکن بدتر میکنه. نون دستش میگیره دور تا دور خونه میگرده میخوره و میریزه. امروز ب مامانش گفتم بیا ببر اعصابمو خراب میکنه بعد یک ساعت اومد و خودشم نشست شام داد ب دخترش بعد رفت .....بخدا بچه خودم خیلی اذیتم میکنه اونم میاد بدتر میشه. الان همه ی روح و روانم خرابه. دلم آرامش میخواد. اینا تنها یک درصد از کاراش بود و هر روز هم روزم همینه. چیکار کنم؟؟؟؟؟
من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!
درو براش باز نکن تو بچتو بفرس خونه ی اونا نمیشه که فقط اونا بیان ببین جاریت یه آدم بیخیال خودشو زده به کری و کوری و رفتارای زشت بچش براش مهم نیست پس توام حرص تربیت نداشته اونو نخور رو نده ها
مهم نیست چقدر بالایی مهم اینه اون بالا لاشخوری یا عقاب
برو خونه مامانت سعی کن خونه نباشی یا مهمون داشته باشی یه مدت این جور کن میفهمه
وقتی میرم خونه مامانم میگم اینجاها چقد آرومه 😢😢😢😢 آرامش داره خونه شون. چیزی ک من بخاطر دختر جاریم از دستش دادم. بخدا حسرت ب دلم مونده ک یبار آهنگ باز کنم با خیال راحت بشینم خونه م. تا یه صدایی میشنوه سریع میاد. در رو میبندم زنگو انقد میزنه ک مجبور میشم باز کنم
من پارسال بچه های همسایه وقتو بی وقت می اومدن یکی دوبار قایمکی بدون اینکه پسرم متوجه بشه یه سانت لای درو باز میکزدم میگفتم یا خابه یا میگفتم میریم بیرون یا هزاربهونه دیگه.گاهیم باز نمیکردم