2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید از خریده سیسمونی بگم براتون...اونقدرام گرونی نیس بابا

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 72 پست

منم موافقم تازه من جايي قيمت كردم كه معروفه به گرون فروشي با اين حال بهترررررين سرويس خوابش كه فقط يه مدلم از اون جنس داشت و كسي خواهانش نبود ميشد ٤ ميليون 

با دو سه تومن ميشه بهترين تخت و كمد و خريد

راجع به لباسم عين اون لباساي توي مغازه هاي بزرگ و به اصطلاح برند رو ميتونيد توي لباس فروشي هاي معمولي پيدا كنيد

به شرطي كه حوصله كنيد اوناييكه حوصله ندارن خب مجبورن پول بيخود بدن

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کریر واسه دخترم گرفتم زیاد به پشتش فشار میاره من جای اون اذیت میشدم بخشیدمش اصلا واسه پسرم استفاده نکردم ،روروک هم همه میگن خطرجانی داره واسه نوزاد ازتوشون کالسکه فقط خوبه

منم رفتم از انبار اقابزرگ خرید کردم ، همه اجناس قیمت خوردن ،مابین خرید ها جمع میزدم ببینم چند شده ،گ ...

عزیزم من قبل از عبدل آباد ، یه سر رفتم آقا بزرگ😮ولی خیلی گرون تر از عبدل آباد بود

مثلا سرویس تخت و کمد و ویترین 5،6 تومن

درحالی ک همونوووو کپیه همونو از عبدل آباد با نصف قیپت خریدیم

همینطور لباسا و عروسکا...گرون تر از عبدل آباد بود

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍

ما ديشب رفتيم يه عروسك بخريم مغازه اول گفت ١٢٠تومن

دقيقا نيم ساعت چرخيديم همون عروسك رو با همون كيفيت مغازه ي ديگه ميداد ٧٠ تومن

ببين ديگه چطوري قيمت ميزارن 😕

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
عزیزم من قبل از عبدل آباد ، یه سر رفتم آقا بزرگ😮ولی خیلی گرون تر از عبدل آباد بود مثلا سرویس تخت و ...

عبدل آباد دقيقا كجا ميشه؟؟

اخه هم کریر هم صندلی ماشین هم کالسکه؟؟؟

ن عزیزم من همون اولش توضیح دادم

صندلی ماشین نیازی نیس و نخریدم من

چون کریر خودش قابلیت اینو داره ک ب صندلی ماشین تبدیل بشه.

کالسکه هم ک بالاخره نیازه دیگه...مخصوصا واسه مادرایی ک مدام بیرون میرن

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍
عزیزم نگفتم ک لباس آشغال خریدم لباسایی ک الان من گرفتم تکه ای 20 یا 25 هزارن جنساشونم خوبه اخه سا ...

منم نگفتم چیزایی که خریدی اشغاله . ایشالا به سلامتی تنش کنی . گفتم که حواست به جنس و ایناشم باشه هر چیز ارزونی رو نمیشه خرید فروشنده از جنسش تعریف میکنه که بفروشه واسش مهم نیست . تو این رنج قیمت میخای لباس بخری خوب به جنسش دقت کن پس

خخخخخخ امام زاده حسن فک کنم وسایل نوزادیش گرون باشه من این کفشارو از دست فروشه دیدم خوشم اومد و ...

من خريدم بيشتريارو فقط تخت و كمد و كرير نگرفتم هنوز تا الانم ١٧ تومن خرج كردم 

١٢/٧ صداي قلب ني ني 
ما ديشب رفتيم يه عروسك بخريم مغازه اول گفت ١٢٠تومن دقيقا نيم ساعت چرخيديم همون عروسك رو با همون كيف ...

منم همینو میگم دیگه

بخدا کفش کووووچیکه کوچیکککک میپرسی 80 تومن

بعد میبینی جای دیگه میدن 30 تومن و حتی ارزون تر ...با همون کیفیتا

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍
ن عزیزم من همون اولش توضیح دادم صندلی ماشین نیازی نیس و نخریدم من چون کریر خودش قابلیت اینو داره ک ...

پس منم صندلی ماشینی میگیرم ک کریر میشه 

فعلا ک انقدر. حالت تهوع و  گرسنه و دل درد. دارم ک حد. نداره دعاکنین خوب شم خسته شدم 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
والا ما از این باکلاس بازیها نداریم هیچ ام عقده ای بار نمیان  

یعنی بچه های ما که روز تولدشون این همه وسیله براشون مهیا نبوده عقده ای بار اومدن نه عزیزم سخت در اشتباهی این خرجاتون فقط برا چشم هم چشمیه

عزیزم من قبل از عبدل آباد ، یه سر رفتم آقا بزرگ😮ولی خیلی گرون تر از عبدل آباد بود مثلا سرویس تخت و ...

ببین اقابزرگ دو تا مغازه داره ،یکیش فقط تخت و کمده که خیلی گرونن

اون یکی بقیه لوازم سیسمونی رو داره

بعدم میگم قیمت هاش متنوع

و خوب جنس لباس هاش نسبت به قیمتش خیلی خوب بود

من کالسکه ،کرییر ،روروئک نخریدم هنوز

هفتصد بود با یه ساکش

مارک دلیجان

شایدم نخرم کلا

خدایا شکرت واسه همه چی❤