2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید از خریده سیسمونی بگم براتون...اونقدرام گرونی نیس بابا

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 72 پست

ببین ۵ سال پیش من با ۴۴۰۰ کل سیسمونی دخترمو خریدم.اون زمان کالسکه مک لارن و کریرش ۱۳۰۰ شد درصورتیکه میشد با زیر ۵۰۰ جمعش کرد. تخت و کمدش ۱۲۵۰ که دادم ممبران ساختن چون کیفیت اینا برام مهم بودن ولی ۷۰۰ تومنی میتونستم بخرم.  بقیشم شد لباس و وسایل جانبی که هیچکدومشم ایرانی نخریدم ولی خیلی گشتم خییییلیییی. من برام اینا مهم بود و تو اولویت بود و گشتم حسابی تا بتونم خوب بخرم. عوضش علاوه بر اون ۴۴۰۰، ۲ و خورده ای دادم خون بند ناف ذخیره کردم خیلیا گفتن خرج بیخوده. اولا که سلیقه ها متفاوته. دوما که یکی میره تو اولین مغازه لاکچری همه چیو میخره اصلا نمیگرده یکی هم وقت میذاره میره عبدل آباد. من خودم رفتم عبدل آبادو کلی گشتم یه پتو و یه پیشبند و دو تا جغجغه خریدم و قیمتا دستم اومد بقیه رو یا نتی خریدم یا رفتم جمهوری. کسانی رو سراغ دارم سه چهار برابر پول دادن سیسمونیشون گریه دار بود . رقم سیسمونی مهم نیس مهم کیفیت چیزایی که خریدن و وقتیه که گذاشتن تا بتونن به قیمت و کیفیت مناسب پیدا کنن وگرنه تنها جایی که راحت میتونن بیکیفیت ترین چیزا رو به بالاترین قیمت بندازن بهمون سیسمونی فروشیه. 

منه بدبخت خودم جهیزیه خریدم حالا عروسی نکردم مرداد عروسیمه ب فکر پول سیسمونی ام اخه برم خونه شوهر نمیشه یهو چند میلیون بدم مامانم بگم سیسمونی بخر در ب در دارم جون میکنم پنج تومن جمع کنم قبل مرداد بزارم حساب که پول سیسمونیم اماده باشه بدبختر از من اگه هست نشونم بدین اروم بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم موافقم تازه من جايي قيمت كردم كه معروفه به گرون فروشي با اين حال بهترررررين سرويس خوابش كه فقط ي ...

از كجا تخت و كمد گرفتيد ؟ كاش عكس ميزاشتيد 

١٢/٧ صداي قلب ني ني 

ببین نیومدم پز بدم بخدا ولی گفتی شصت هفتاد تومن برا کفش گرونه تعجب میکنم.من یه بوت و یه کاپشن

با یه سرهمی مخمل ساده گرفتم شد یک و خورده ای😐از خودم بدم اومد.چون واقعا اهل تشریفات و چشم و هم چشمی نیستم.پولدارم نیستیم

یعنی بچه های ما که روز تولدشون این همه وسیله براشون مهیا بوده عقده ای بار اومدن نه عزیزم سخت در اشتب ...

من پیشاپیش جواب کسایی رو دادم که میگن اگه واسه بچه بریزبپاش نکنی بزرگ بشه عقده ای میشه،اگه داشته باشی خوبه خرج کنی دل خودت خنک میشه وگرنه بچه که هیچی نمیفهمه وگرنه یه خرجهای هست که میتونی هم نکنی 

عزیزم از هرسایز چند دست خریدی لباسو

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اصلا سرویس خواب زیر پنج تومن نداریم.من که فقط یه تخت و یه دراور میگیرم...ولی انصافا گرونی دیگه به چی ...

داریم عزیزم شما ندیدی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
داریم عزیزم شما ندیدی

والا من اکثر فروشگاههارو دیدم.حتی کارگاهها.مثلا تو چه قیمتی هستن؟بهم آدرس بدین خوب.عبدل آباد سرویس خواب داره؟بعد جنسشون چیه ام دی افه؟ظاهرش اوکیه؟کی بدش میاد ارزون بخره😐

والا من اکثر فروشگاههارو دیدم.حتی کارگاهها.مثلا تو چه قیمتی هستن؟بهم آدرس بدین خوب.عبدل آباد سرویس خ ...

Nini_sho این پیج اینستاگرامو ببین

یه تخت وکمد ۳ تومن درمیاد

واقعا؟! 😆😆 پس چرا من حس میکنم ب درد نمیخوره😕

پوآر بینی حتما بگیر ، نوزاد اگر بینیش کیپ باشه نمیتونه همزمان هم شیر بخوره و هم نفس بکشه ، حتما بگیر من زن داداشم نداشت بعدا گرفتن ولی تو اون مدت که نداشتن خیلی عذاب کشیدن ، بچه همش بینیش کیپ بود