2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید از خریده سیسمونی بگم براتون...اونقدرام گرونی نیس بابا

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما که خونمون ۵۰متره تک خوابه سرویس چوب نمیخوام بخرم

کالسکه اینام ابجیم میخواد بده فقط لباس و عروسک میمونه البته قراره به جای پول تخت یه تمام سکه بدن بهم

حالا خواهرم میگه کالسکه به درد نمیخوره

انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍
خدا کنه اینجوری باشه.‌ولی خوب عبدل اباد بله. شهرای دیگه فرق داره. حالا زن حامله پاشه بره سفر؟

عزیزم دیگه خریده سیسمونی این سختیارم داره دیگه

درضمن کلا 2 روز طول نمیکشه خریدش

ما خیلی زود خریدیم

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍
من تا بهار ميرم ميام داغون ميشم چطوري برم عبدل اباد 😐 امامزاده حسن كجاست؟ 🤔

خخخخخخ

امام زاده حسن فک کنم وسایل نوزادیش گرون باشه

من این کفشارو از دست فروشه دیدم خوشم اومد و گفت 15 تومن خریدم😆

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍
مثلا کالسکه دلیجان عصایی پرسیدم ۴۶۰   دیجی کالا زده ۴۴۰ اومدم پایین شهر یه مغاره گفت عکس بیار ب ...

مبارک باشه گلم

چشم گلم چیدم میفرستم

هنوز کمدارو نیوردن وسایلارو نچیدیم

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍

استارتر حداقل لباساشو از یه جای خوب بگیر . اونایی که ارزونه جنس خوبی نداره . نایلون قاطیشه . پوست بچه حساسهد. برای لباس هر چقد هم هزینه کنی میارزه . لباسو مثل کفش از دستفروش نگیر تو رو خدا . الوده هست 🤔

استارتر حداقل لباساشو از یه جای خوب بگیر . اونایی که ارزونه جنس خوبی نداره . نایلون قاطیشه . پوست بچ ...

عزیزم نگفتم ک لباس آشغال خریدم

لباسایی ک الان من گرفتم تکه ای 20 یا 25 هزارن

جنساشونم خوبه

اخه سایز صفر و 1 هستن اکثرا ک فقط بچه 1 یا نهایتا دوماه اندازشه

واسه چی الکی گرون بخرم

اون کفشی ک از دست فروش خریدمو خوشم اومد از قیافش خریدم😆 وگرنه نمیگم ک ادم همه چیو از دست فروش بخره

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍

منم رفتم از انبار اقابزرگ خرید کردم ، همه اجناس قیمت خوردن ،مابین خرید ها جمع میزدم ببینم چند شده ،گاهی اضافه ها رو قبل از تصویه برمیداشتم

کیفیت جنس ها خیلی خوب بودن ،همه قیمتی و همه مترکی هم داشت ،از قشر ضعیف تا قشر غنی هم بودن

خواستید لایکم کنید

بعدا میام ادرسش رو میزارم واستون

خدایا شکرت واسه همه چی❤