2777
2789

رژیم و پیاده روی تنظیم خواب کنترل استرس حذف هله هوله کم کردن برنج و ماکارونی و سیب زمینی خوردن سنگک به جای لواش 

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط با لایف استایل سالم درست میشه منم ۲۱ سالمه متاهلم و دارم دکتر ب قرص داد اسمش سیبل قاتل کیست با اینکه حالمو ب شدت بد میکنه عصبی میکنه اما نوشته برا جوش کیست و تنبلی گف سه ماه بخور بعد بیا و گف اینا فایده نداره استرس و کم کن چون من لاغرم برا استرس

فقط با لایف استایل سالم درست میشه منم ۲۱ سالمه متاهلم و دارم دکتر ب قرص داد اسمش سیبل قاتل کیست با ا ...

دارو خیلی بده یجاتو درست می‌کنه صدجاتو خراب و یه عالمه عوارض  همه چیز طبیعی بهتره 

رژیم و پیاده روی تنظیم خواب کنترل استرس حذف هله هوله کم کردن برنج و ماکارونی و سیب زمینی خوردن سنگک ...

من صبحا ناشتا شیر داغ میکردم یه زرده تخم مرغ میریختم داخلش و هم میزدم با یه کم عسل می‌خوردم اونم تأثیر داشت چون یه مدت بعدش باردار شدم منی که تنبلیم شدید بود 

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...