2777
2789
عنوان

پسردارشدن هرکی چیزی میدونه بیاد بگه خواهشا😢

| مشاهده متن کامل بحث + 27591 بازدید | 148 پست

پس مامان من چی خورده ک دوقلو باردارشده ی دختر ی پسر؟؟؟

عزیزم دختروپسرشدن ب مرد بستگی داره.

اگ کروموزمXباxزن لقاح پیداکنه بچه دخترمیشه

اگ کروموزمYباxزن لقاح پیداکنه پسر.

پس توالکی چیزی نخور

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من بابام از ۱۶ سالگیش سیگار میکشیده ما دوتا دختریم شوهر دوستم سیگاریه دوتا دختر داره همکار شوهرم سیگاریه یه دختر داره پسر عمو بابام ۴ تا پسر داره لب به سیگار نمیزنه شوهر من سیگاری نیست پسر داریم.بخدا این چیزا ربطی نداره ها!

تو فامیل ما تو این دوسال اخیر ۸تا بچه پسر به دنیا اوند وتنها یکی دختر شد از این۹تا فقط همون یک نفر که دختر دارشدم چون یک پسر داشت دنبال تعیین جنسیت نرفت براش فرقی نمیکرد دختر اورد ولی بقیه اون ۸تا یا بچه اولشون بود یا دومی که میخواستن حتما پسر بشه 

الان تعیین جنسیت خیلی زیاد شده تو فامیل ما که وحشتناک اپی دمی شده فکرکنم دخترامون منقرض بشن 😐😑 

برو گوگل سرچ کن راه حل زیاده ولی صد در صدی نیست.. ای وی اف قطعی هستش..

خوردن گرمیجات

رابطه فقط تو روز تخمک گذاری

ارضاء شدن خانوم قبل آقا

کمپرس یخ رو دستگاه تناسلی آقا

نشستن در وان جوش شیرین

روغن مالی طی ماه با سیاه دانه و روغن های گرم

از همه مهمتر به هیچ وجه قبل تخمک گذاری رابطه نداشته باش..

من سر پسرم چون ناخواسته بود بعد رابطه سریع رفتم با صابون شستم واژنمو ..فکر میکردم اسپرم میمیره.. دکتر میگفت همین کارت باعث شد پسر بشه.. ولی میگن جوش شیرین بهتره و کم خطر و قطعی تر

اقدام روز تخمک گذاری

شستشوی با جوش شیرین قبل رابطه

به ارگاسم رسیدن زن زودتر از مرد

تغذیه هم که رژیم سدیم و پتاسیم باید داشته باشی یعنی جیزهایی که این دو را داره بخوری تو نت بزن هست

توکل به خدا

ارگاسم زن مهمه عزیزم اول تمرین کن به اوج لدت برسی

حداقل ۳ماه رژیم باش گرمی زیاد بخور سردی و لبنیات نخور

(زنجبین.دارچین.نبات زعفران.هل باهم دم کن هرشب یک لیوان خودت یکی همسرت بخوره).به شوهرت برس.عرق کاسنی هرشب شوهرت بخوره.صبحا ناشتا یکم سیاهدانه روی عسل بریز بخور.

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

من درمانش میدونم خیلی راحته فقط ده روز .ولی نمیگم .چون بچه اولت .واقعا نمیدونم چجور هستید .یعنی به خاطر اینکه قبل جاریات پسربچه بیاری چه کارا که نمیکنن مردم وای وای وای

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊