2777
2789

هیچکس تو تاپیکش شرکت نمیکنه هرچی میزنم واقعا چرا😂😂یعنی اینقد برا خودتون یا اطرافیانتون پیش نیومده این موضوع 

دقیقاا

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تو این گرونی رحممون خشک شده چه برسه به اینکه بخوایم ب بچه فک کنیم

😂😂😂😂

اونم واسه تعیین جنسیت بخوای اینهمه هزینه کنی

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

آشنای ما آی وی اف کرد....یکبار ولی نمیدونم تعیین جنسیت کرد یا نه...براشون مهم نبود...شما بهتر از دکتر مشاوره ی تخصصی بگیری....اینجا اگه کسی چیزی بدونه حتما میگه...بیشتر کاربرا هم بچه سالن و اطلاعاتشون درست نیست...اینم در نظر بگیر

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

آشنای ما آی وی اف کرد....یکبار ولی نمیدونم تعیین جنسیت کرد یا نه...براشون مهم نبود...شما بهتر از دکت ...

اره بیشتر دنبال روحیه گرفتنم فکر میکنم ک مثلا چند نفر ب نتیجه رسیدن باهاشون هم صحبت شم

ببین عشقم طبق تجربه ام که اطرافم دیدم میگم خواهرانه

اصلاااا به جنسیت خاصی گیر نده و تا حد امکان واسش تلاش نکن مگر اینکه علل پزشکی داشته باشه

اطرافم هرکی واسه جنسیت لَه لَه زده و به هر اب و اتیشی زده یا نتیجه نگرفته چون صلاح خدا چیز دیگه ای بوده یا جوری شده که گفته کااااش دختر/ پسر نداشتم 

یکی از اشناهام بعد دوتا دختر با کلی هزینه و نذر صاحب پسر شد ولی خانوادشو تا دم سکته برده روزی نیست که تن و بدن پدر و مادر و خواهراشو نلرزونه 

امیدوارم هرکی اینو میخونه ازم ناراحت و دلگیر نشه😘💜 

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ