سلام خانوما روزتو بخیر میخوام باردارشم اولین نفری پسری خیلی زود میخوام باردارشم قبل جاریام تورو خدا هرکی درمورد پسرزایی نتیجه ای گرفته از تغذیش بیاد بگه امروز رفتم دکتر اونم گف واسه بچه اول رژیم نمیدم 😢خودمم عاشق دخترم شوهرم میگه فرقی نداره ولی مطمعنم عاشق پسره تورو خدا اگه قرصی چیزی استفاده کردید به منم بگیددرضمن شوهرمم سیگارمیکشه ولی زیاد نه خودمم خیلی لذت میبرم حین رابطه ولی به ارگاسم نمیرسم کسی هس شوهرش سیگاری بوده ولی پسردارشده
هیچکاری نمیخواد بکنی. چون اول و آخر باید خدا بخواد فقط احتمالشو با اقدام دقیقا تو روز تخمک گذاری میتونی بالا ببری. همین. من اون باری که بعد پریود تا تخمک گذاری اقدام کردم دختر شد. اون باری هم که فقط یه بار تو روز تخمک گذاری اقدام کردم پسر شد. هیچکار دیگه ای هم نکردم. باز میگم خواست خدا مقدمه. ببین تو همین نینی سایت چه کاراااااا که نکردن و جنسیتی که میخواستن نشد. ضمنا جلو افتادن از جاریها هم دلیل خوبی برای گرفتن تصنیم به این بزرگی و قشنگی نیس.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم من بچه اولم سقط شد میتونم واس دومی انجام بدم؟
خب پس بچه نداری.بزار اولی هرچی خدا میخواد بشه شایدم پسر شد
Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
تاپیک بانو را پیدا کن خیلییییی کارا کردم تا جایی که تونستم نوشتم و یادم بود نوشتم فقط زمان تخمک کداری اقدام کن دو رکعت نماز حاجت،غسل توبه،اول ارضا شدن زن،اقدام حالت سجده بعد خوابیدن به پهلوی راست خوندن سوره عصر و قدر،نیت اسم محمد یا علی
یکسال و نیم هم قبلش رژیم بودم خوردن گرمی و نخوردن سردی ولبنیات
خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .