2777
2789
عنوان

پسردارشدن هرکی چیزی میدونه بیاد بگه خواهشا😢

| مشاهده متن کامل بحث + 27594 بازدید | 148 پست

منم شنیدم نزدیکی کردن توماهای ذوج بچه رودختروفردپسرمیکنه البته بستگی به شانس داره که بگیره ،گرمیانه خوردن هم تاثیرداره هردوبخورن 

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

هیچکاری نمیخواد بکنی. چون اول و آخر باید خدا بخواد فقط احتمالشو با اقدام دقیقا تو روز تخمک گذاری میتونی بالا ببری. همین. من اون باری که بعد پریود تا تخمک گذاری اقدام کردم دختر شد. اون باری هم که فقط یه بار تو روز تخمک گذاری اقدام کردم پسر شد. هیچکار دیگه ای هم نکردم. باز میگم خواست خدا مقدمه. ببین تو همین نینی سایت چه کاراااااا که نکردن و جنسیتی که میخواستن  نشد. ضمنا جلو افتادن از جاریها هم دلیل خوبی برای گرفتن تصنیم به این بزرگی و قشنگی نیس.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درمانش میدونم خیلی راحته فقط ده روز .ولی نمیگم .چون بچه اولت .واقعا نمیدونم چجور هستید .یعنی به خ ...

عزیزمدرخواست میدم قبول کن کارتون دارم 

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
عزیزم من بچه اولم سقط شد میتونم واس دومی انجام بدم؟

خب پس بچه نداری.بزار اولی هرچی خدا میخواد بشه شایدم پسر شد

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
نه کی گفته مامان من بافولیکول 23پسردارشد ودکترش گفته بود بالای 18پسره تخمدان.دیگه نگفتم که خیلی خیلی ...

وای  عزیز دلم فولیکول سایزش کوچیک باشه آزاد نمیشه که برای بارداری چه دختر چه پسر اول باید فولیکول بزرگ بشه تا بتونه تخمک رو آزاد کنه

من تعداد رو گفتم که اگه تعداد فولیکول زیاد باشه پلی کیستیکه نه پسرزایی

قرص ولمن و مولتی بوس ب شوهرت بده

دمنوش قاصدک بخور

با جوش شیرین بشورخودتو 

شوهرت مغز و گرمی بخوره

فلفل خیلی بخورید

هویج بخوذید نبات و چایی و خرما و زنجبیل و...

زیره سیاه دم کن بخور

تخمک گذاری خیلی مهمه حواست باشه

جرئت متفاوت بودن رو داشته باش اين دنيا پره از آدمهاى معمولى...!  
گلم شما با دارو دوقلو دار شدي؟ من يه دختر دارم اين ماه كلوميفن خوردم ميترسم دوقلو بشه اخه باردارم ...

بخاطر تنبلی یه دوره کلومفین خوردم دوقلو شد احتمال دوقلو زایی هست منم یه دختر دارم

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
گلم ميشه راهنمايي كني چه كارا كردي

تاپیک بانو را پیدا کن خیلییییی کارا کردم تا جایی که تونستم نوشتم و یادم بود نوشتم فقط زمان تخمک کداری اقدام کن دو رکعت نماز حاجت،غسل توبه،اول ارضا شدن زن،اقدام حالت سجده بعد خوابیدن به پهلوی راست خوندن سوره عصر و قدر،نیت اسم محمد یا علی

یکسال و نیم هم قبلش رژیم بودم خوردن گرمی و نخوردن سردی ولبنیات

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
یعنی چی؟!!!!!؟!!!!!؟؟

اشتباه شد عزیزم .اشتباهی ریپلای کردم شما رو

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
بخاطر تنبلی یه دوره کلومفین خوردم دوقلو شد احتمال دوقلو زایی هست منم یه دختر دارم

منم همين دوره كه كلوميفن خوردم باردار شذم

شما هم همون دوره دوقلو حامله شدين؟ پسر

براي من دعا كن مهربون

حيوانات داروي من هستند ... دردنيايي كه انسانها بيمارم كردند ...!!!
سیگار ربطی نداره اما من با چند تا رژیم ساده هر دوتا بچم رو پسر آوردم  چون برادر نداشتم و پدرمم ...

میشه بگی با چه رژیمی ؟

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
من درمانش میدونم خیلی راحته فقط ده روز .ولی نمیگم .چون بچه اولت .واقعا نمیدونم چجور هستید .یعنی به خ ...

سلام دوست عزیزم میشه درمانشو به من بگین دوتا دختر دارم خیلی دوست دارم سومیم بچم پسر بشه 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون