2777
2789
عنوان

پسردارشدن هرکی چیزی میدونه بیاد بگه خواهشا😢

| مشاهده متن کامل بحث + 27591 بازدید | 148 پست

اول شما ببین همین جوری حامله میشی شاید خدای نکرده مشکلی پیش آمد.بعد تعیین جنسیت کن

تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات می‌فرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین   من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا

عزیزم من که خودم عاشق دختر هستم ولی مورد داشتیم ۷۰ تومن خدج کروه(با تغدیش و زیر نظر دو تا دکتر بوده)

خدا دوقلو دختر بهش داده

کافیه شب.... به خاطر استدس اسپرم شوهرت جهشش کم یا زیاد بشه یا محیط رحم قلیایی یا...  بشه همه پی بر عکس میشه

الکیه گوش نکن

هنوزم هستن خانواده هایی که پسر رو ارزش میدونن؟

موفق باشی گلم

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم لتروزول استفاده کن ازروز 5پریودتادهم.رحمتوگرم کن .روز12 14 16 پریوداقدام کن وقبلش با جوش شیرین قلیایی کن رحمتو وقبل ازشوهر ب ارگاسم برس

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤
عرق کاسنی بخور هرشب یه لیوان..دو سه ماه قبل اقدام 

با اب یا خالص خودشه

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

اخه تو این مورد هم چشم و هم چشمی با جاری و رقابت با اونا؟؟؟ 

ببخشید ولی امادگی مادر شدن نداری

سیگار اسپرم رو ضعیف میکنه میتونه تاثیر داشته باشه اما هیچ چیزی صد در صد نیست و تاثیر این ها هم زیاد نیست

ارگاسم هم همین

برا پسر دار شدن باید ارضا بشی و اینکه فقط گرمی جات استفاده کنین دوتاییتون

گرمیجات درسته ولی من دوست داشتم دختر دار شم به همین خاطر حواسم به ارگاسم شدن بود و مطمئنم که نشدم ولی بچه ام پسر شد

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   
گلم لتروزول استفاده کن ازروز 5پریودتادهم.رحمتوگرم کن .روز12 14 16 پریوداقدام کن وقبلش با جوش شیرین ق ...

الکی چرا دارو میگین

لتروزول برا کسی که خودش مشکلی نداره کیست درس میکنه

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰