2777
2789
عنوان

هرکار میکنم نمیتونم ببخشمشون

88 بازدید | 10 پست

پدر شوهر و مادرشوهرم خیلی ما رو اذیت کردن خیلی...پول شوهرمو ک از بچگی میفرستادن سرکار بالا کشیدن ک بزرگ شد بهش خونه بدن...وقت ازدواج گفتن باید نصف پول خونه رو بدی ...6سال گذشت اونا هرسال ما رو از خونه بیرون میکردن و خونه رو میدادن دختراشون و هزار ماجرا...بشوهرم زور میگفتن ک همه کاراشون کنه وگرنه برا خونه اذیت میکردن...از عقد تا عروسی و تا اخر

هیچ وقت نتونستم ببخشم بظاهر خوبم باهاشون ولی هیچ وقت حتی وقتی دارم براش ارزوی سلامتی میکنم

الان سه ماه ی پاش بیمارستانه ی پاش خونه...پاش عفونت کرده و عملای زیاد شده ...از طرفی عذاب وجدان ک بدجنس نباشم و بدشون نخوام...از طرفی کاراشون یادم نمیره...نمیخوام بدشونو ارزو کنم ولی واقعا دست خودم نیس...وقتی حالش بدتر میشه اصلا ناراحت نمیشم

اصلا دوستشون ندارم

میگم تازه از دست فضولیاشون راحت شدم

نمیخوام گناه کنم

چ جوری کنار بیام

منم نمی تونم خانواده ی شوهرمو ببخشم. گفتن پسرمون سربازه خودمون عروسی می گیرم براتون سه سال گریه کردم و عروسی نگرفتن اصلا انگار کر و کور و لال بودن الان اومدیم یه شهر دیگه سر خونه زندگی مون یک قرون کمک نکردن که هیچ زنگ می زنن هربار خون به جیگرمون می کنن که برگردیم همون شهر قبلی که شکنجه هاشونو شروع کنن یا منو می چزونن یا شوهرمو. مادرشوهرم با خاله های شوهرم خیلی بدجنسن و از هیچ بدی ای در حق من کوتاهی نکردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال باش منم ۵تابرادرشوهر دارم به همه خونه وزمین دادن به شوهرمن رسید گفتن توماشالله خودت وضعت خ ...

پس خونه رو چی کار کردین؟...خاک برسرا هیچی نیاوردن مثل جغد روز پاتختی اومدن نشستن

پس خونه رو چی کار کردین؟...خاک برسرا هیچی نیاوردن مثل جغد روز پاتختی اومدن نشستن

خونه رو خودمون باوام.خریدیم

الانم بعد ۲سالو نیم ی وام دیگه گرفتیم که خونمونوعوض کردیم

خدا خودش میرسونه

همینکه.منت رومون نباشه خودش جای شکر داره

منم نمی تونم خانواده ی شوهرمو ببخشم. گفتن پسرمون سربازه خودمون عروسی می گیرم براتون سه سال گریه کردم ...

به هیچ قیمتی راضی نشید که برگردید. از آدم بدجنس فقط باید دوری کرد هیچ راه دیگه ای نداره

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸

استارتر جان حس ات کاملا طبیعیه. خودتو سرزنش نکن. بپذیر که دوستشون نداری. چون اونا کاملا غریبه بودن و از بدو آشنایی جای جلب محبت شما، مداوم رفتارهایی کردن که بیشتر دلزده شدی. عذاب وجدان الکی به خودت نده. شماهم ببخشی خدا که از حق بنده اش راحت نمیگذره و چه بسا حال امروزش تاوان ظلم گذشته است. به احترام همسرت و شخصیت خودت باهاشون خوب برخورد کن. حق داری بی تفاوت و سرد باشی چون تلاشی نکردن که محبتت رو جلب کنن

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸
استارتر جان حس ات کاملا طبیعیه. خودتو سرزنش نکن. بپذیر که دوستشون نداری. چون اونا کاملا غریبه بودن و ...

اره دقیقا....بدی موضوع اینکه ک هر روز ی ماجرای تازه..گاهی دلم میخواد بزنم برم جایی ک هیچ اسم و نشونی نباشه ازشون والا بخدا کم اوردم