2777
2789
عنوان

اگه ی چیزی ازش بخواین

527 بازدید | 101 پست

من ی مشکلی دارم این که از اطرافیانم ی چیزایی میبینم اما بهشون نمیگم با این ک خیلی ناراحت میشم

الان شوهرم(تو عقد) من بخوام برم بیرون حتما باید بهش بگممم اما اون امروز عصر با داداشش رفتن تا جایی و من فهمیدم اما ب روش نیاوردم کلا زیاد نمیگه ک کجا میره و ادمی نیست ک سرو گوشش بجنبه

ولی خب من ناراحت میشم

میخوام باهاش در مورد این حرف بزنم ک بهم بگه و خیلی حرفای دیگه که تو دلم میمونه و همش دلم میگیره.کلا دلم ک میگیره جز گریه کار دیگه ای هم نمیتونم انجام بدم

از نظرتون چجوری شروع کنم

شما شده چنین حالتیو داشته باااشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین تو خیلی وابسته ای

انگار هیچ کاری جزاینکه اون باهات حرف بزنه و گزارش ردو بدل کنین نداری

اینجوری زود جذابیتت از دست میدی

برای خودت فعالیت هایی تر نظر بگیر و زندگی خودتم داشته باش اینجوری خواستنی و جذاب تری

با داداشش رفت بیرون و تو ناراحت شدی؟؟؟؟ فکر نمیکنی حساسیتت بی دلیله؟

خب ببین این بار با داداششه وقتی سر کاره تو ی شهر دیگست میاد میگه ک اره من بیرون بودم الان اومدم

سعی کن از الان حرفاتو در ارامش یواش یواش بهش بزنی نزار حرفات رو خم جمع بشن و زندگیتون خراب بشه

خیلی آرام و منطقی بگو وقتی تو دوست داری من بهت خبر بدم منم دوست دارم خبر داشته باشم کجا میری . بگو خودت بهم بگو قبل اینکه خودم بفهمم یا بقیه بهم بگن

دستمو ول نکن🤲🏻
چجوری شرووع کنم؟؟؟

بهش بگو گلللل من یه خواهشی ازت دارم

من دوست دارم بدونم کجا میری با کی میری که فردا از بقیه نشنوم من و تو به سلامتی زن و شوهریم شوهری جان

یه بوسشم بکن 

یکم عشوه 

اونم میگه چشم عزیزم 

مریض بعد لطفا

تکیه گاهم فقط خداست ،در پناه خدا همه چیز شیرین میشه 

من ی بعضی وقتا ناراحت میشدم ازش ب روم نمیاوردم همه رو با هم جمع کردم ی شب ک رفته بود بیرون رو تخت دراز کشیدم نوشتم تو ی سر رسید روی سر رسید خودمو زدم ب خواب از بیرون اومد سر رسیدو برداشت خوند شروع کرد ب بوسیدنم میگفت نمیدونستم ناراحتی ازم بعد اون رفتارشو عوض کرد 

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡

منم نامزدم ولی کاری بکنم یا جایی برم اصن خبر نمیدم چون کلا این مدلی بودم از دوران مجردی نامزدمم خبر داره ، ولی بیشتر اوقات خودش جایی بره به من اطلاع میده 😅

اگه میبینی اذیت میشی باهاش حرف بزن ولی انتظار نداشته باش بهت دقیق بگه کجا میره و چیکار میکنه 

مربی بدنسازی ام 💪 برنامه چربی سوزی و عضله سازی با هزینه کم میدم 😊