2777
2789
عنوان

موی سگ نجس یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 3546 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر علمی میگن الوده نیستو اگر بدنش کثیف باشه حداقل مثل ما هزار تا گناه و ریا و حق الناس و خیانت ن ...

از نظر علمی هم آلوده است!

به همین دلیل از نظر شرع نجس محسوب میشه!!!!

در بزاق سگ انواع و اقسام میکروب هایی هست که خیلی هاشون هنوز که هنوزه نتونستن برای انتقال بیماری هاش به انسان راه حلی پیدا کنن!!!

در بدن سگ هم انواع و اقسام شپش و ساس و... هست که با هیچ شامپویی قابل حل شدن نیست!

چون اینا همش طبیعت اون سگ بیچاره است که باید در محیط بیرون بچرخه نه تو آپارتمان چند متری که باعث انتقال بیماری به انسان ها بشه!

و مدرسه بچه ها شپش گرفتن!

تهش پیداش کردم از اونی انتقال پیدا کرده به بقیه که خونش شک داشته!

خارجی ها اگر سگ نگه میدارن مثل ما مسلمونا تمیز نیستن و براشون هم مهم نیست!

مثلا تو فرانسه یه محل رو کلا تخلیه کردند چون ساس و شپش سگ ها دیگه قابل کنترل نبود و باید یه سمت پاشی کلی میشد!!!!

پس کاش جای تقلید کورکورانه از غربی ها و پاچه گرفتن بقیه کمی به سوادتون اضافه بفرمایید😁

ببین عزیزم،من خودم مدتیه سگ نگه میدارم،اینطوریه که اگه حساسی فقط با چشم موهایی که میبینی رو بردار،کل ...

من فک نمیکنم نجسه،این خانم فک میکنه،کاملا با احترام بهشون گفتم چکار کنه،چرا به این خانم توهینی نکردم؟ چون هرکس میتونه عقاید خودشو داشته باشه،ولی وقتی توهین کنه کسی توهین میبینه،من هیچوقت به کسایی که میگن نجسه نمیگم اشتباه میگین،حتی خونهی کسایی که میدونم حساسن میرم بخدا لباسی رو میپوشم که تو کمده و سگم باهاش تماس نداشته چون احترام قائلم برا عقایدشون

واقعا بیهوده تر از جمع کردن آب با آبکش حرف زدن با همیناست،من کاملا واضح دارم بهش میگم تو حق نداری به ...

عزیزم همین یه تیکه حرفش که گفت تقلید از خارجیها و فلان خودش به اندازه کافی مضک و طنز بود که نخوای سر خودتو درد بیاری و توضیح بدی🤣🤣🤣بیخیال

و هیچوقت تو کت من نمیره چرا خدا باید چیزی که خودش خلق کرده رو حرام و نجس به وجود بیاره نمیفهمم واقعا...بیخیال😂

از نظر علمی هم آلوده است!به همین دلیل از نظر شرع نجس محسوب میشه!!!!در بزاق سگ انواع و اقسام میکروب ه ...

آخه تو چجوری فهمیدی از اون شروع شده؟ ر سن شپش هارو بررسی کردی فهمیدی شپش های سر اون اولیه سنشون بالاتر بوده بعد به این نتیجه رسیدی😂

برای بزاق سگ تا حدودی درست گفتی

درباره شپش و اینا هم عزیزم شپش سگ و انسان دقیقا یک موجوده و ماده ای که شپش رو بکشه همه جا میکشه و از بین میبره حالا میخواد شپش رو سر تو باشه،رو مبل باشه،رو مرغ باشه،یا روی سگ 😂

یجوری میگی انگار شپش سگ فولادینه که هیچ جوره از بین نمیره( سگ من به جان بابام تا الان یبارم حشرهای نزده،شپش انقد ارزش نداره بخوام همچین قسم دروغی بخورم)

و با این حرفت که میگی خارجی ها کثیفن کاملا مطمئن شدم تا حالا پاتو از ایران بیرون نزاشتی ،این چه حرف زشتیه آخه، خوبه اونا بگن همهی ایرانیا کثیفن؟(که متاسفانه میگن،فک میکنن ایرانیا هندیا افغانیا همشون کثیفن)

بابا اینا میان میگم خارجیا کثیفن ،خارجیاااا..چند میلیارد آدم!! کثیفن 😂😂 من اینو آخر پیامت دیدم چون خط به خط خوندم و جواب دادم،وگرنه تویی که انقد الکی میای میگی خارجیا کثیفن،جای بحثی باقی نمیمونه که من بیام بگم راجع به حیوانات درست حرف بزن😂 شما اول یاد بگیر درباره آدما چطوری صحبت کنی

عزیزم همین یه تیکه حرفش که گفت تقلید از خارجیها و فلان خودش به اندازه کافی مضک و طنز بود که نخوای سر ...

نه من که سرم به درد نمیاد،چند ماه یبار بیکار باشم میام حرف اینارو میخونم ببینم چی تراوش میکنن😂😂

آخه تو چجوری فهمیدی از اون شروع شده؟ ر سن شپش هارو بررسی کردی فهمیدی شپش های سر اون اولیه سنشون بالا ...

شما فقط کافیه چندتا از ویدیو های ایرانی که خارج رفتن ببینی تا بدونی خارجی که تو مترو وسط همه اجابت مزاج میکنه تمیزه یا کثیف😂

خارجی که وقتی خیابون هاش قدم میذاری باید روی دستشویی انسان قدم بذاری کثیفه یا تمیز؟!

زمانی که ما ایرانی ها حمام داشتیم و میرفتیم یه گوشه ای دور از همه اجبابت مزاج!

خارجی ها صبح به صبح که پامیشدن از بالکن خونشون میگرفتن رو سر مردم خودشونو خالی میکردن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

که البته همین الان هم متاسفانه همین وضعیته!!!

رودخانه سن اقد پر از دستشویی و فضولات انسانی بود شناگرای اون سال المپیک راهی بیمارستان شدند🤦🤦🤦

در کنار اینکه کمی باید به سوادت اضافه کنی!

کمی هم تاریخ بخون تا بدونی خارجی ها ، مخصوصاً اروپایی ها چی بوده و چی هستن اصلا؟!!!!😁😁😁😁

که سگ در برابر اونا بله کاملا بیچاره تمیز حساب میشه!

اما برای ما کثیفه!

چون ایرانی ها از قدیم و ندیم خونه زندگیشون تمیز بوده!

شما فقط کافیه چندتا از ویدیو های ایرانی که خارج رفتن ببینی تا بدونی خارجی که تو مترو وسط همه اجابت م ...

چرا فیلم ببینم خودم زیاد میرم،میشه اینجا فیلم و پستم گذاشت مثل اینستا؟

شما فقط کافیه چندتا از ویدیو های ایرانی که خارج رفتن ببینی تا بدونی خارجی که تو مترو وسط همه اجابت م ...

اخه عزیز من فکر کن به حرفت، از رو بالکن کی دستشویی میکنه ای خداا😂😂