2777
2789
عنوان

اگه ی چیزی ازش بخواین

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 101 پست
خجالت نکش عزیزم دیگه شوهرته ، ولی خب کم کم یخت اب میشه 😉 چون تازه نامزد کردی یکم خجالتی ، ولی اگه ب ...

اونم همیشه میگه.میگه چیزیو میخوای بهم بگو کلا خیلی دوسش دارم خیلی گرفتاری کشیدیم تا ب هم رسیدیم از کل خصوصیاتش فقط همینه ک ناراحتم میکنه

ولی من شدیدا سر عروسی گرفتن واسادم همه دخترا ارزوی عروسی و لباس عروس دارن چون هر بار که عروسی بری یاد خودت میفتی که عروسی نگرفتی خودش میشه حسرت و عقده ، که در اینده یه مشکل بزرگ میشه تو رابطتون

مربی بدنسازی ام 💪 برنامه چربی سوزی و عضله سازی با هزینه کم میدم 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بهش گفتم ک عروسی نمبخوام ولی خانوادم میگن حداقل ی چیز خونوادگی بگیری الان خیلیییی خرجا رفته بالا ...

آره منم تو فکرم یه مهمونی در حد ۲۰نفر بگیرم.اطرافم خیییییییییلیارو دیدم جدیدا که عروسی نگرفتن.این روزا عروسی نگرفتن عجیب نیست.با این گرونی ها ما جوونا یه خونه رهن کنیم و وسایل زندگی تهیه کنیم هنر کردیم بخدا.

آره منم تو فکرم یه مهمونی در حد ۲۰نفر بگیرم.اطرافم خیییییییییلیارو دیدم جدیدا که عروسی نگرفتن.این رو ...

قبلا ی بخچال گرفتیم ۵ تومن بود الان شده ۲۵ توومن

اونم همیشه میگه.میگه چیزیو میخوای بهم بگو کلا خیلی دوسش دارم خیلی گرفتاری کشیدیم تا ب هم رسیدیم از ک ...

خب اقایون کلا جوری بزرگ شدن و تو بچگی اینو کردن تو سرشون که مرد و زن با هم فرق دارن مرد حق داره هر کاری میخواد بکنه هر جا بره هر تصمیمی بگیره ولی زن نمیتونه ، برا همین عادت ندارن جواب پس بدن یا اطلاع بدن از کاراشون ، ولی تو ازش بخواه ، کم کم عادت میکنه همه چیو بهت بگه 

مربی بدنسازی ام 💪 برنامه چربی سوزی و عضله سازی با هزینه کم میدم 😊