2777
2789
عنوان

اگه ی چیزی ازش بخواین

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 101 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ببین این بار با داداششه وقتی سر کاره تو ی شهر دیگست میاد میگه ک اره من بیرون بودم الان اومدم

منم مثه خودت تو عقدم.شوهرم از ۶صبح سرکار میره ۸ غروب برمیگرده.

درطول روز اصلا بهش پیام نمیدم.چون میدونم اگه پیام بدم حواسش پرت میشه.

اما تو با شوهرت صحبت کن بگو به عنوان همسرت ازت انتظاراتی دارم یکیش اینه که وقتی جایی میری بدونم.چون نگرانت میشم.بالحن مهربون بگی بهتر جواب میگیری 😉😉😉

منم مثه خودت تو عقدم.شوهرم از ۶صبح سرکار میره ۸ غروب برمیگرده. درطول روز اصلا بهش پیام نمیدم.چون می ...

واای عزیزم چقد سختت

من ک کلا ۱۷ روز ازش دوورم بخاطر کارش

اینممم خیلی خووبه

بنظرم از رو در رو حرف زدن بهتره ادم ن عصبی میشه ک ب دعوا تبدیل شه ن چیزی.من 3 صفحه نوشتم البته وسطاش قربون صدقه شوهرم میرفتم ک نقطه ضعف دستش ندم فقط میخواستم بدونه دلگیرم ازش

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
بنظرم از رو در رو حرف زدن بهتره ادم ن عصبی میشه ک ب دعوا تبدیل شه ن چیزی.من 3 صفحه نوشتم البته وسطاش ...

من کلا هر چند وقت ی بار یادداشت بهش میدمم اما تا حالا از چیزایی ک ناراحتم میکنه نگفتم

من کلا هر چند وقت ی بار یادداشت بهش میدمم اما تا حالا از چیزایی ک ناراحتم میکنه نگفتم

من ایندفعه امتحان کردم.دلگیریای من اونقدم حاد نبود ک زندگیمو مختل کنه ولی دوست داشتم بهش بگم.

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
مثلا من دوست دارم ک واسم کادو بگیره یا با یه چیز کوچولو خوشحولم کنه اما هیچ وقت تا حالت بهش نگفتم تا ...

اقایون خیلی از این چیزا سر در نمیادن مخصوصا اقایونی که قبل نامزداشون با دختری دوس نبودن ، بهتره این چیزا رو خودت بگی بهش ، 

مثلا من ، نامزدم از اون دسته ادما بود که نمیدونست کادو و گل و فلان چیز خوشحالم میکنه یبار خودم بش گفتم اینکه اومدنی دیدنم یه شاخه گل برام بیاری حتی اگه از جایی کنده باشی بازم برام ارزش داره هم خوشحال میشم هم میفهمم برات اهمیت دارم ، بعد اون روز اکثر روزا ک میاد برام گل میاره تو مناسبتا کادو میده و میبرتم بیرون ، این چیزارو خودت بهش بگو اقایون خیلی سر در نمیارن از این کارا

مربی بدنسازی ام 💪 برنامه چربی سوزی و عضله سازی با هزینه کم میدم 😊
واای عزیزم چقد سختت من ک کلا ۱۷ روز ازش دوورم بخاطر کارش

جمعه ها همو میبینیم دیگه.از سرکارم برگشت خونه بهم زنگ میزنه بعد میخوابه.

ما باید شوهرامونو درک کنیم.طفلکا بخاطر ما کار میکنن پول دربیارن.

خونه باید رهن کنیم،عروسی ،یخچال و تلویزیون.

دلم براش میسوزه.

تازه مت از طلا هم صرفنظر کردم.احتمالا عروسی هم نگیرم.

اقایون خیلی از این چیزا سر در نمیادن مخصوصا اقایونی که قبل نامزداشون با دختری دوس نبودن ، بهتره این ...

شوهر من کلاا ادم مثبتیه تو فاامیل همه همینجوری میشناسنش و تا حالاا با هیچ کس نبووده خدا کنه وقتی خودم بگم درست بشهه.اخه مشکلی هم ک دارم انقد خجااالتیم وقتی ی چیزیو میخوام بگم خیلی قرمز میشم

جمعه ها همو میبینیم دیگه.از سرکارم برگشت خونه بهم زنگ میزنه بعد میخوابه. ما باید شوهرامونو درک کنیم ...

منم بهش گفتم ک عروسی نمبخوام ولی خانوادم میگن حداقل ی چیز خونوادگی بگیری الان خیلیییی خرجا رفته بالا شدیددا

شوهر من کلاا ادم مثبتیه تو فاامیل همه همینجوری میشناسنش و تا حالاا با هیچ کس نبووده خدا کنه وقتی خود ...

خجالت نکش عزیزم دیگه شوهرته ، ولی خب کم کم یخت اب میشه 😉 چون تازه نامزد کردی یکم خجالتی ، ولی اگه بهش بگی درست میشه ، نامزد من میگه من اگه چیزی ام نمیدونم تو بگو شاید من چیزیو یادم بره یا توجه نکرده باشم تو یاداوری کن ، پس بهتره باهاش رو در رو حرف بزنی

مربی بدنسازی ام 💪 برنامه چربی سوزی و عضله سازی با هزینه کم میدم 😊