2777
2789
عنوان

شوهرمو بامامانش...

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 42 پست
بد نیس میترسیم یهو هول شی بگی شاشو 😂

یا شوشول 😂😂😂

نه من دیگه واردشدم شوشو جوجو 

البته اوایل ی بار سوتی دادم پیش مادرشوهر پدرشوهر گفتم جوجو😂 پدرشوهرم گفت فکر کردم خونتون موش دارید اونو میگی 😂 خیلی جرات داری جلو پدر طرف بهش میگی جوجو😂😂

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست فهمیدی🤣🤣🤣

درد و گوهر ریختی گلم شکسته نفسی نکن😂😍

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
میگم چرا کل زندگیتون کف مجازی پهنه؟ کلا هر چی پیش میاد تو زندگیتون سریع میاین غریبه ها رو در جریان م ...

کی گفته همه چیو مزگیم ابنجا؟؟؟؟؟من چندساله ازدواج کردم این اولین دلخوریم ازخونواده شوهرم بود.بعد اینجوری جمو جورش کردم..خواستم بگم شاید کسی ازین راهکار استفاده کرد.بگم که اگه خودمون یکم کوتاه بیایم اوضاع خودبخود بهتر میشه

رفتم تاپیکتو خوندم بدترین بی احترامیارو مادرشو خواهرش بهم کردن جیکم درنیومد دروغ بهم بستن جیکم درنیم ...

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بدکند خانمی...باید از اول زیاد صمیمی نشدو تاحدودی سرسنگین بود 

خخخ شانس آوردی شوشو رو نگفتی 

😂