2777
2789
عنوان

شوهرمو بامامانش...

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 42 پست

کارت خیلی خوب بود و عالی.ولی حد تعادل خوب بودن و خوبی کردن را حتما نگه دار تا بعد دوباره اذیت نشی.در مورد خانواده همسرتون میگم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونم هضم کنم ادم به شوهرش بگه اقام😅

آخه چی بگیم؟😂 مثلا من اسمشو میگفتم اگه حرفی از شوهر میشد دیدم همکارمم راحت میگه اسم شوهرمنو🤪منم حسود 😂

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁

رفتم تاپیکتو خوندم بدترین بی احترامیارو مادرشو خواهرش بهم کردن جیکم درنیومد دروغ بهم بستن جیکم درنیمد میخوام ببینم بازم جای من بودی میرفتی؟؟؟ ولی من رفتم و با روی سگشون مواجه شدم... دلم بحال غریبی خودم سوختتت هیچوقتتتت خوبیامو ندیدن و نفهمیدن

عزیزم طرفت خوب بوده که تونسته کوتاه بیاد منم به ولله همینکارو کردم. مادرشوهرم محل سگ بهم نذاشت کثافت ...

اگه محل نمیذاشت خب برا خودمو شوهرمم ثابت میشد مشکل از رفتار اونه و کامل بیخیالش میشدیم.الان شمام رفتارش دستتون اومده تا میتونی بیخیالش راش

اگه محل نمیذاشت خب برا خودمو شوهرمم ثابت میشد مشکل از رفتار اونه و کامل بیخیالش میشدیم.الان شمام رفت ...

بهش زنگ زدم گفتم مادر دلم براتون تنگ شده حامله بودم و سالگرد فوت بابای همسرم. میدونستم خونه راهمون نمیده گفتم بیاین بریم سر خاک بابا گفت نه کار دارم شبش جاریم با شوهرش خونشون دعوت بودن جاریمم حامله  منم حامله هیچوقتتتت ازش نمیگذرم.