2777
2789
عنوان

رفیق های همسرم 😐🤌

139 بازدید | 17 پست

دخترا ما همراه چندتا از دوستاش و دوست دختراشون هاشون اومدیم مسافرت بعد دیشب دیدم

خیلی راحتن اینا یعنی دخترا با کراپ  کوتاه تنگ قشنگ میگشتن بعد خیلی ناجور بود من که روم نمیشد چیزی بگم به همسرم گفتم خوشم نمیاد اینا اینجا باشن اینا میگه من چیکار کنم 🤌😑

خدایی من حق ندارم؟؟؟

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کسایی که نمی‌شناسی و ازشون شناخت نداری نباید می‌رفتی مسافرت…وقتی نمیدونی با یه عده هم فازی یا نه چجوری پامیشی میری جای دور؟!؟

بعدشم یکم اعتماد بنفس داشته باش

عزیزم این برات یه درس عبرت باشه تا هنوز تو یه خونه جمع نشدید قرار مسافرت نذارید! اول تو یه مجلس بعد ...

اخه قبلش هم میشناختمشون نمیدونستم در این حدن😬💔

با کسایی که نمی‌شناسی و ازشون شناخت نداری نباید می‌رفتی مسافرت…وقتی نمیدونی با یه عده هم فازی یا نه ...

اخه قبلش باهاشون بیرون رفتم در این حد نبودن 😬

بحث اعتماد به تفس نیست من شدیدا در این موارد حسودم😂🤌

الان خیلی ها شاید بعد خوندن این جمله بگن 

طرز فکر من واسه چند دهه قبل 

ولی قبول داری کسی که برای خودش چارچوب داره با دوست پسرش نمیره سفر؟

من از کسی که حدوی قایل نمیشه انتظار ندارم لباس پوشیدنش متعارف باشه

تو چطور؟

فکر میکنی وقتی با کسایی که با دوست دختر پسرشون مسافرت میرن میری مسافرت نسبت به پوششون حساسن؟ توقع دا ...

اخه در این حد؟؟عملا انگار اومدن خونه باباشون😑

الان خیلی ها شاید بعد خوندن این جمله بگن طرز فکر من واسه چند دهه قبل ولی قبول داری کسی که برای خودش ...

نمیدونم چی بگم والا ولی اینا حدو ازادی پوشش عملا گذروندن 😐💔

نه بزار تموم شه دیگه اگه راحت نیستی نرو باهاشون

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
نمیدونم چی بگم والا ولی اینا حدو ازادی پوشش عملا گذروندن 😐💔

ازادی حد نداره عزیزم روزی که سر لخت کردن گفتین حالا چهار تا تار مو دیگ کم کم حد و حدود برداشته شد و خواهد شد اینده بچه خامون و فقط خدا بخیر کنه دستی دستی داریم راه نابودی که غرب رفته رو میریم