دخترا ما همراه چندتا از دوستاش و دوست دختراشون هاشون اومدیم مسافرت بعد دیشب دیدم
خیلی راحتن اینا یعنی دخترا با کراپ کوتاه تنگ قشنگ میگشتن بعد خیلی ناجور بود من که روم نمیشد چیزی بگم به همسرم گفتم خوشم نمیاد اینا اینجا باشن اینا میگه من چیکار کنم 🤌😑
خدایی من حق ندارم؟؟؟
پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجانزده نخواهد کرد ..🤍
عزیزم این برات یه درس عبرت باشه تا هنوز تو یه خونه جمع نشدید قرار مسافرت نذارید! اول تو یه مجلس بعد شامی ، دور هم جمع میشدید همو میدیدید بعد میرفتید مسافرت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فکر میکنی وقتی با کسایی که با دوست دختر پسرشون مسافرت میرن میری مسافرت نسبت به پوششون حساسن؟ توقع داشتی با لباسای بسته بگردن؟ اگر اره که واقعا توقع بی جاس.
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
نمیدونم چی بگم والا ولی اینا حدو ازادی پوشش عملا گذروندن 😐💔
ازادی حد نداره عزیزم روزی که سر لخت کردن گفتین حالا چهار تا تار مو دیگ کم کم حد و حدود برداشته شد و خواهد شد اینده بچه خامون و فقط خدا بخیر کنه دستی دستی داریم راه نابودی که غرب رفته رو میریم