2777
2789
عنوان

مادر شوهرم بی عاطفه س

| مشاهده متن کامل بحث + 2136 بازدید | 132 پست
ولی این اخر هفته نرفتیم خونشون . دلم خیلی پر شد ازشون . نه یه زنگی زدن نه خبری گرفتن . نه جایی برن م ...

خوب خودت برو قرار نیست که همیشه دعوتت کنن خودت برو سر بزن چه اشکالی داره

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ب نظرتون چیکار کنم . من اهمیت ندم هفته ای یبارمو برم و زنگ بزنم ؟ یا نه ؟

تغییر رویه بده میبینی که دوس ندارن ماهی یه بار برو فقد سنگین برو سنگین بیا

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃
بهتر همه غصه میخورن که چرا زیاد میرن و میان و دخالت میکنن تو غصه میخوری چرا نمیان؟؟

من دوست دارم صمیمی باشیم . تنها نباشیم . شهر ما اینجوریه که همه پسر و عروسشونو زیر بال و پر دارن . با همن . ولی ما تنها افتادیم

من با مادرشوهر خیلی خوبم 

ولی کسی دعوت نمی کنه همیشه خودمون میریم می مونیم تا بهمون ناهار یا شام بدن 

شما هم هفته ای دوبار سه بار برو شب ها یه سر یا زنگ بزن فردا جمعه ظهر میایم اونجا

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی

وقتی مرتب بری مراسم ها هم درجریان قرارمیگیری خود به خود خودت بگو چه ساعتی میری که من هم بیام با هم بریم 

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
ولی این اخر هفته نرفتیم خونشون . دلم خیلی پر شد ازشون . نه یه زنگی زدن نه خبری گرفتن . نه جایی برن م ...

ول کن حوصله داریا..بیکاری خودت درگیر خونواده شوهر میکنی..دوست و رفیق پایه پیدا کن برو خوش بگذرون..ب این فکر و خیالایی ک فقط باعث میشه خودت داغون کنی توجه نکن..شاید اونا اصلا براشون مهم نباشه و ی مسیله عادی باشه ..تو دیگ خیلی پرتوقعی ک هرجا میرن بگن بری و یا همش باهم در رابطه باشین..دخترشون ک نیسی

وقتی خودشون نمیخوان خب قطع رابطه کن چرا خودتو کوچیک میکنی؟ یه مدت نرین بذار بی خبر باشن شاید دلتنگ ش ...

یکسال بی خبر بودن . عین خیالشون نبود . اما ما واقعا ناراحت بودیم

استارتر خیلی پرتوقع هستید فقط همین رو میتونم بگم

شما اونا رو برای پر کردن تنهایی خودتون میخواین

اونا رو بخاطر خودتون میخواین

اونام این رو فهمیدن

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

حالا مالیش به درک . همراهی معنوی هم نکردن

خب خونواده شوهر منم عاطفه ندارن! خونشون طبقه پایین خونمونه! عید پارسال که مادرشوهرم اومد خونمون دیگه نیومد در صورت که هرشب خونه ی اون پسرشه

اون یکی جاریم تو این پنج ساله که عروسی کردیم یه بار خونمون نیومده!

دخترم به دنیا اومد مادرشوهرم و برادرشوهرم عین غریبه ها سه روز بعدش اومدن نیم ساعت نشستن صد تومن هم گل دادن رفتن! خواهر شوهرم ده روز بعدش اومد!

اون یکی برادرشوهرم یک ماه بعدش اومد!

منم هرچی گل داده بودن رفتم پوشک خریدم دخترم ری.... توش

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
عزیزم. از چه لحاظ

برام هیچکاری نکردن همش بی محلی یه ذره محبت بهم نکرده مادر شوهرم‌دلم خوش باشه اون از برادر شوهر بی غیرتم هرچی خاسته پشت سرم بهم گفته😭😭

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.