2777
2789
عنوان

مادر شوهرم بی عاطفه س

| مشاهده متن کامل بحث + 2136 بازدید | 132 پست
منم مادر شوهرم مثل مادرشوهر توعه با این تفاوت ک خیلیییی از همسرم انتظار داره تو همه مسایل مثلا خودش ...

وای خوشبحالت خیلی باحالی . من اصلا روم نمیشه اینجوری . خجالت میکشم . میگم نکنه خوشش نیاد مزاحم شم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکارایی ک تو ذهنته انجام بده..کیکی ..شیرینی ..حتی غذا درست کردی براشون ببر..من زیاد ازین کارا میکن ...

درست میگی .یه مدتم اینکارارو امتحان میکنم . ببینم چطور میشه

وای خوشبحالت خیلی باحالی . من اصلا روم نمیشه اینجوری . خجالت میکشم . میگم نکنه خوشش نیاد مزاحم شم .

بابا بیخیال چه مزاحمتی دیگه یه وعده در هفته این حرفارو نداره

من هروقت کیک یا دسر درست کنم یکم براشون میبرم بعضی وقتا سینیو با یه شاخه گل طبیهی سا از این گل میخک دسته ایا چنتا دونشو میکنم میذارم توش

این کارا محبت میاره(البته برا من نیاورده ها ولی خیالم راحته من هرکاری تونستم کردم)

بابا بیخیال چه مزاحمتی دیگه یه وعده در هفته این حرفارو نداره من هروقت کیک یا دسر درست کنم یکم براشو ...

محبت نیاورده پس چجوری میری ؟؟ 

راست میگی یبار در هفته دیگه نباید مزاحمت باشه. من حتی ترجیح میدم هفته ای یکی دوبار برم سر بزنم . اما واسه شام نمونم. ولی اگه بریم پدرشوهرم خیلی لصرار میکنه که حتما بمون

محبت نیاورده پس چجوری میری ؟؟  راست میگی یبار در هفته دیگه نباید مزاحمت باشه. من حتی ترجیح مید ...

منظورم اینه من این کارا رو میکنم براشون ولی اونا به من محبتی ندارن اگه یه ماهم از من خبر نداشته باشن همینکه پسرشونو ببینن براشون کافیه  حتی خواهرش خیلی بهم تیکه میندازه  ولی خب دیگه هرچی باشن پدر و مادر همسرمن اگه از همسرم راضی ام اونا زحمتشو کشیدن برا احترام این کارا رو میکنم

دقیقا امروز یه مراسم هست . دو دل موندم بهش زنگ بزنم یا اگه اون زنگ نزد مثل قبلنا خودم برم. حالا جالب ...

امیدوارم رفته باشی مراسم رو

شما سعی کن هقته ای دو  سه بار بری اونجا 

بعد چند وقت میدونن که چه زمان های میای منتظرت میشن

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
امیدوارم رفته باشی مراسم رو شما سعی کن هقته ای دو  سه بار بری اونجا  بعد چند وقت میدونن ...

رفتم عزیزم . زنگ زدم با پدر و مادر شوهرم 3تایی رفتیم مراسم. خیلی خوب بودن انصافا. بعدش پدرشوهرم بردمون بیرون خوراکی و اینا خرید . چون شوهرم نبود شب خونه شبم نذاشتن برم خونه با این که همون بغله خونمون . اصرار کردن روم نشد خیلی مقاومت کنم. شب خوابیدم اونجا .خواهرشوهرمم نبود. صبح شوهرم اومد دنبالم بیام سرکار. احساس میکنم وقتایی که خواهرشوهرم نیست . خیلی راحتترم . اصلا معذب نمیشم. الان همین جوری کم و بیش سعی میکنم برم.وقتی خواهرشوهرم کلا رفت سر خونه زندگیش تهران دیگه راحت میشم

رفتم عزیزم . زنگ زدم با پدر و مادر شوهرم 3تایی رفتیم مراسم. خیلی خوب بودن انصافا. بعدش پدرشوهرم بردم ...

من با مادرشوهرم خیلی راحتم هفته ای سه بار رو حتما میرم اگه کم برم بی محلی میکنه ولی هرچی زیادتر میرم بیشتر خوشش میاد 

اگه می خوای از خانواده حساب بشی باید یه کم مرزها رو کم کنی  وقتی زیاد رفت و امد کنی پای ثابت خانواده حساب میشی 

خودت رو کنار نکش چون بعدش خودت باید غصه بخوری که جدا افتادی 

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی