2777
2789
عنوان

مادر شوهرم بی عاطفه س

| مشاهده متن کامل بحث + 2135 بازدید | 132 پست

مادر شوهر منم خیلی بی توجهه خودشو با اینکه من نمخوام دخالت کنم توجیه میکنه ولی خیلی از کاراش از حسودی و بی معرفتیشه شوهرمم میدونه خودش و همیشه میگه ولش کن حسوده و دیونه 

خدایا شکرت...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه با خانواده که نمیشه قطع رابطه کرد . جای خالیش تو قلب ادم مثل زخم میشه

پس به رابطه ات ادامه بده و از بی تفاوتیشون هر روز رنج ببر 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

ختم فامیل ک تموم شد . دوباره خبری ازشون نبود . جمعه هفته پیش تو کوچه پدرشوهرمو دیدم اصرار کرد ناهار برم اونجا گفتم نه . رفتم خونه مادرشوهرم زنگ زد. از پنجره دیدم پدرشوهرم رفته خونه اون بهش گفته زنگ بزنه . والا بازم رفتم . اونجا بودیم . کمک هم کردم و ... خلاصه بد نبود

من با مادرشوهرم صمیمی عین دوستیم ولی هرگز اینکارارو نکردم واسش درحد نرمال رفت و امد دارم محبتمم لفظیه نه کار میکنم نه مراسمامیرم...درسته مادره ولی توام واسه خودت ارزش  و شخصیت داری

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔

ولی این اخر هفته نرفتیم خونشون . دلم خیلی پر شد ازشون . نه یه زنگی زدن نه خبری گرفتن . نه جایی برن میگن بیا باهامون. شاید توقعم زیادیه و ولی به نظرم خیلی بی مهر و عاطفه س. میبینه من اینجا غریبم . میبینه سایه مادر بالاسرم نبوده دوست دارم خانواده داشته باشم . بازم اینجوری میکنه

خواهرشوهرمم اومد با اونم اشتی کردم . حالا جریان اون مفصله دوست داشتید اونم میگم . واقعا خیلی فداکاری ...

اره بگو تو چه عروس خوبی هستی

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)