2777
2789

شوهرم فقط جمعه ها تعطیله اما همین یه روزم تو خونه نمیمونه دیشب با دوستاش بیرون بود قرار بود امروز خونه باشه کلا بهم کمک کنه خونه اساسی تمیز کنیم اما دوستش که پسر عمومه زنگ زد بریم آب تنی رفت قرار شد واسه ناهار برگرده اما هنوز نیومده من ناهار اماده از گرسنگی دارم میمیرم 3 بار زنگ زدم جواب نداد چند دقیقه پیش دوبار زنگ زد منم جواب ندادم بنظرتون اومد چیکار کنم الان که اومد تو اتاق خواب مهمان درم قفل کردم که اومد نبینمش اخرین جمعه ای که خونه بود یادم نیست 7 ماه عروسی کردیم همینه

خداوندا...‌‌‌‌‌‌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا اینجوری رفتار میکنه ؟؟؟ حتما اتفاقی بینتون افتاده یا خیلی رفیق بازه ؟ 

شوهرمنم دو سیفت میره سرکار ولی روزی که تعطیله اصلا نمیزاره من از کنارش جم بخورم هی میگه دلم برات تنگ شده و همه تفریحاتم دوتایی

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
چرا اینجوری رفتار میکنه ؟؟؟ حتما اتفاقی بینتون افتاده یا خیلی رفیق بازه ؟  شوهرمنم دو سیفت میر ...

نمیدونم والا مجردی خیلی رفیق باز بود ولی الان خیلی کم شد میگه یه جمعه هم نرم میگه تو کل هفته میری خونه مامانت با فامیلات سرگرمی من فقط یه روز آزادم میخوام حالیش کنم که یه خلوت دونفره ی هم باید داشته باشیم نمیتونم

خداوندا...‌‌‌‌‌‌