2777
2789

بچه ها دیروز ۸ ساعت کامل پاهام اجبارا توی کفش تنگ بود 

از صبح اصلا نمیتونم راه برم بغل پام به شددددت درد میکنه و یکمم متورم شده و رگاش مشخص شده 

چیکار کنم تورو خدا اگه میدونید راهنمایی کنیییید😧 اینم عکسش

اصلا نمیتونم پا زمین بزارم جیغم میره هوا

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روغن زیتون یا کنجد یا... بزن بهش و ماساژ بده 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

با اب ولرم ماساژ بده پاتو  چرا مجبور باشی اونم هشت ساعت 😩

سرکار بودم 

یکسره 😔

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

اب ولرم و نمک 

بزار تو این محلول و حسابی ماساژ بده

بعد دراز بکش پاهات رو بزار بالاتر  

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
سرکار بودم  یکسره 😔

بطری نوشابه بزرگ رو پر از آب گرم کن درشو محکم ببندبزار زمین رو اونیکی پات وایسا اوتی که دردمیکنه بزار روش محکم به عقب وجلو هلش بده بطری رو اگه در رفته باشه میفته جاش