2777
2789
عنوان

هیچ خوشی نکردم تو زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 38 پست
من همون سفر بیخودکی که تو پارکها بخوابی هم نرفتم بعد سیزده سال ازدواج. شوهرم یه بار نگفت بیا تا ببرم ...

عزيزم

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا اين چ حرفيه! يعني ادم پدر نداشته باشه بي صاحبه؟ مادرچيه پس

ازدواج خودمن ناموفق بوده همش هم بخاطر پدرم بود

ماددها خیلی احساسی برخورد میکنن و اغلب تو تصمیم گیری ها ضعیفن

یعنی میشه که بشه...
نه هم دانشگاهی بودیم کسی که از این اخلاقیاتش خبر نداشت تو خونه چه شکلیه

وا...هرچی باشه بازم باید تحقیق میکردین/:

یادت میاد با افتابه اب میخوردی؟با اب معدنی اشنات کردم؟/:

ببین فکر نکن بقیه عالم زندگیشون گل و بلبله 

من شوهرم دکتره خیر سرش هم خسیسه هم بچه روستاس و خلق و خوی اونارو داره 

من چارساله ازدواج کردم فقط دوبار رفتیم سفر همش کار میکنه پول دراره هشت صب میره ده شب میاد امروزم ک جمعه اس رفته دهات ور دل خونوادش مُردممممم تا یکم تغییرش دادم مردم !  همه چیزو میخواد ارزون تموم کنه ب قرآن قسم تو نامزدی یه کادو برام نیاورد ! خونوادم به شدت مخالف بودن منم فقط سر اینکه دکتره و ادم حسابیه لابد باهاش ازدواج کردم ولی بخدا با یه لیسانس میرفتم بهتر بود