2777
2789
عنوان

هیچ خوشی نکردم تو زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 38 پست

پدری ک چپ و داست به دختر 18 ساله بگه کی ازدواج میکنی شرت کم شه از این خونه و وقتی خاستگار میاد خودشو میکشه کنار و میگه من دخالت نمیکنم ک اگه روزی بد از آب دراومد یقه منو نگیرید...این میشه بی صاحابی ک دختر بیست ساله ب اولین خر ک در رو زد جواب مثبت دادو شد سرموشت من

یعنی میشه که بشه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه نمی تونی متوجه بشی استارتر چی کشیده.من تو شرایطش نبودم خدارو شکر ولی می تونم حس استارتر زو بف ...

نه خب...هیچکس نمیتونه بفهمه...اشتباه از خود اسی بوده/:کی بدون تحقیق و شناخت ازدواج میکنه/:

یادت میاد با افتابه اب میخوردی؟با اب معدنی اشنات کردم؟/:
بچه هام بزرگن دیگه نمیشه جدا بشم

خب پس دیگه مجبورین نادیده بگیریم اگه حقوق داری خودت واسه خودت خرج کن و به خساست شوهرت فکر نکن . نمیتونی عوضش کنی یه عمر اینجور زندگی کرده پس اعصاب خودتو خورد نکن و همینجور که هست بپذیر

چند سالته؟ بهش گفتي ك چ جوري ميخاي بري سفر يا خودت بهش هديه دادي؟ منظورم اينه شايد يعضي چيزا رو ب ...

بله میدونه من چی دوست دارم ولی از ترس،اینکه مبادا مجبور بشه کار کنه خرج نمیکنه که پولاش تموم نشه.من همیشه براش کادو میخرم .در آمد انچنانی ندارم تو خونه لباس،میفروشم