2777
2789
عنوان

کمک!! پاک سازی پوست 😀

362 بازدید | 29 پست

خانوما  من شنیدم پاک سازی پوست خیلی مفید و خوبه اما خودم اطلاعاتی ندارم کسی هست انجام داده باشه تجربشو  دراختیارم  بذاره؟😊

چند تا سوال هم دارم ازش😅

🎓عضوی از جامعه بزرگ حقوقی🎓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت میکرودرمه

من هیچی ازش نمیدونم گلم 😅 فقط یه خانومی تو سایت بهم گفتن خیلی مفیده پوست تمیز میشه 

اگ بدی دیگ  ارایش نمیکنی😂

منم میخوام تحقیق کنم راجبش بعد برم 😉

نه نه تو مطب دکتر  اسمش  میکرودرم؟؟؟

عزیزم پاکسازی مدلای مختلفی داره با دستگاه

مثل میکرودرم.میکرو نیدلینگ،مزو تراپی،با دستگاه بخور 

حتی شما میتونی با مواد به صورت چند مرحله ای تو خوکه برای خودت انجام بدی

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
من هیچی ازش نمیدونم گلم 😅 فقط یه خانومی تو سایت بهم گفتن خیلی مفیده پوست تمیز میشه  اگ بدی دی ...

من سه هفته پیش انجام دادم یه لایه سطحی پوست رو بر میداده بعد به مرور منافذ باز صورت رو جمع میکنه پوست شفاف میشه ونرم  البته باید چند مرحله انجام بدی

چرا عزیزم شما انجام دادی؟؟؟ تو مطب دکتر گفت برم آرایشگاه نه. منم فک میکردم آرایشگاه باید برم😅

ببین عزیزم دوست من اریشگره ولی اصلا اینکار رو با پوست  خودش انجام نمیده پوست بعد از یک هفته به قدری حساس میشه که زیر نور مهتابی هم باید ضد افتاب برنی و جوش میزنی حتما اگه رفتی باید ماهی یک بار رو بری وگرنه پوستت افتضاح میشه

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
عزیزم پاکسازی مدلای مختلفی داره با دستگاه مثل میکرودرم.میکرو نیدلینگ،مزو تراپی،با دستگاه بخور  ...

شما انجام دادی؟ مفیده بنظرتون؟

جوش و جای جوش و میبره؟؟؟؟ البته من پوستم بد نیست فقط به این دو س تا جوش زورم نمیرسه😂😂😂

کدوم دستگاه بهتره؟

ببین عزیزم دوست من اریشگره ولی اصلا اینکار رو با پوست  خودش انجام نمیده پوست بعد از یک هفته به ...

اونم بهم گفت نرم آرایشگاه 

اتفاقا من پوستم هم مستعد جوش 😂😂 اینجوری باشه با دست خودم خودمو بیچاره میکنم😂

اونم بهم گفت نرم آرایشگاه  اتفاقا من پوستم هم مستعد جوش 😂😂 اینجوری باشه با دست خودم خودمو بی ...

خیلی مهمه کجا اجام میدی وبا چه دستگاهی انجام میدی البته چند روز بعد از اون مراقبت لازمه تا پوست باز سازی شه