2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول شعله زیری فر رو روشن کن ک خوب پخته بشه بعد بالا و پایین رو باهم روشن کن ..تا وقتی ک کیکت سفت بشه درجه حرارت رو کمتر کن ..اخرسر ک خاستی کیکت قهوه ای بشه درجشو زیاد کن

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
اره . ببین من یه لیوان شیر گرم کردم واسه دخترم نخورد الان سرد شده . میشه با همون کیک بپزم ؟

اگه تو یخچال نزاشتی دمای محیطه میشه

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
اره . ببین من یه لیوان شیر گرم کردم واسه دخترم نخورد الان سرد شده . میشه با همون کیک بپزم ؟

کیک با آب جوش بهتر میشه تا شیر. من با شیر کیکم سنگین میشه نمیدونم چرا ولی آب جوش معرکه میشه

شير به دماي محيط برسه اوكيه ديگه.بخاطر كيك هم از قالب ميان تهي استفاده كن.و اينكه دماي فرت احتمالا زياده.

#نه_به_كودك_همسري #نه_به_خشونت_خانگي #نه_به_آزارجنسي #نه_به_آزارحيوانات